Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość typtakma

pomozcie prosze

Polecane posty

Gość typtakma

moja sytuacja wyglada tak. w sierpniu musialam wziaz postinor i od razu dostalam tabl anty od lekarza. po 9 dniach wystapilo krwawienie w terminie miesiaczki wiec wzielam 1 opakowanie. potem krwawienie z odstawienia .. potem 2gie op .. nastepne krwawienie i 3 op, ktore polaczylam z 4 .. potem okolo 27listopada zrobilam sobie test po poludniu bo jakos tak gorzej sie poczulam, wyszedl neg, a 1 listopada wzielam 1 tabl 4go opak jedno po drugim bo nie chcialam miec okresu bo bylam na wyjezdzie, a 4 dni pozniej wystapilo u mnie zaciemnienie wokol sutkow i jakos tak koncowki zrobily sie biale w ogole gorzej sie czulam przez to 4 opak, przy 19 tabl dostalam dosc mocne plamienia ktore przerodzily sie w krwawienie z odstawienia a potem wzielam 5 opak. dodam ze w tym czasie mialam pare razy zapalenie pecherza i teraz czuje sie coraz gorzej .. mam kurcze lydek .. widoczne zyly ... powiekszone piersi .. przytylam. jutro ide do gin. czego mam sie spodziewac?

Gość maaam
Sama wiesz, że może być różnie. Trudno o diagnozę na odległość. Ale trzymaj się dzielnie. Odezwij się jutro po wizycie u lekarza, chciałabym wiedzieć co stwierdził. Jestem z Tobą myślami. Może to \"tylko\" niedobrze dobrane tabletki.

Gość typtakma
mialam krwawienia a test miesiac temu wyszedl neg, wiec chyba ryzyko z sierpnia moge wykluczyc?

Gość maaam
ja się męczyłam ze żle dobraną Diane przez pół roku wątroba mi wysiadała, a ja myślałam, że to z innego powodu nie mogłam nic jeść cokolwiek zjadłam bardzo bolał brzuch, jechałam na kaszce mannej na wodzie, bo tylko to się przyjmowało. Napisz jutro co było.

Gość typtakma
napisze. boje sie ciazy. nigdy sie nie pomylilam w braniu ani nie mialam zadnych ryzykownych sytuacji, nawet balam sie smarowac voltarenem;p

Gość maam
Też nie sądzę, że to ciąża. Jutro tu zajrzę. Napisz.

Gość typtakma
moze ktos sie jeszcze wypowie?

Gość maam
byłaś u tego lekarza?

Gość fblkjdsjfd
zaciemnienie wokol sutkow- skutek polaczenia opakowan, to samo jesli chodzi o gorsze samopoczucie i widoczne zyly. plamienie moze wystapic w przypadku laczenia opakowan. ciaze raczej wykluczam

Gość jola78
to napewno nie ciąża spokojnie to pewnie przez te dwa opakowania pod rząd albo źle dobrane tab.

Hej, no ja miałam kiedys podobne zamieszanie bo najpierw odstawilam tabletki , pozniej znowu bralam i odstawilam i i nie dostalam miesiaczki wiec gin. dal mi zastrzyk na wywolanie i tez przytylam i sie zle czulam ale miesiaczka wystapila i zaczelam brac tabletki i juz nie kombinuje i jest ok