Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Temidek

odkąd zaczął się szał na Nasza Klasę...

Polecane posty

Gość ttj...
Nasza Klasa jest przereklamowana, prawda jest taka ze kto miał ochote utrzymywać kontakt ze znajomymi ze szkoły to utrzymywał bez portalu:o Nasza Klasa w pewnym sensie staje sie dla wielu osób miejscem do chwalenia sie rzeczywistymi czy urojonymi sukcesami w życiu.

Gość ja też tego nie rozumiem
raz zobaczyłam swoją klasę i tyle, nie wiem po co tam wchodzić ciągle? nie daję zdjęć i nie dodaje znajomych....po co jacyś obcy ludzie mają moje fotki oglądać.... czy wiedzieć kogo zam, a kogo nie....to wręcz może być niebezieczne, jakiś bandyta powoła się na kogoś znajomego i kłopoty gotowe

przecież można mieć w jednej karcie otwartą kafeterię, w drugiej naszą klasę, w trzeciej fotkę, w czwartej grono, w piątej o2, w szóstej f23 i każdą z tych stron odświeżać przynajmniej raz na minutę albo 10 sekund :O to są raczej wydarzenie niezależne :D

Gość ja też tego nie rozumiem
no tak, ale mnie zaproszenia powysyłały np sąsiadki i to takie o 50 lat starsze, po co? przecież i tak je widuje.... a takie z nich moje znajome, że tylko dzień dobry im mówię i nic więcej..... albo koleś, który kiedyś przewoził mi auto na lawecie do warsztaty..... z dobre pół godziny zastanawiałam się kto to jest..... moim zdaniem to lekka paranoja

Gość ale te wasze rosoly zaszczane
a mnie to smieszy :D ludzie tam sa tacy idealni :D:D

Z wielką koncentracją malującą się na moim świńskim ryju wdrapuję się na szczyt studzienki kanalizacyjnej nr ewid. 3282/P/32 w Starachowicach i uspokajająco gładzę się po kroczu sprzęgłem od Opla Tigry :classic_cool:

:D🌻 skad wiesz ze to ja ?? :>

Gość subs
poznaję Twój styl nickowy a skąd wiesz że to ja? :-)

szczelalam :P ide slinic sie dalej na widok kolegi ze szkoly :D🖐️ ps. ustawilam se jego foto na pulpicie 😭

A ja kilku wytropiłem:P.Ale raczej szukam tych co z nimi nie gadałem bo ciekawych znajomych do podrywania u mnie deficyt:P.Już kilkanaście ładnych dzieweczek tam wytropiłem:classic_cool:.Ale są problemy z kontaktem bo pajace z ich klasy nie chcą odpisywać a ne wie jak się nazywają:O.

E tam zaraz szal. Moze poczatkowy. Po nabiciu znajomosci skonczyly nam sie tematy i w zasadzie wchodze tam raz na tydzien. Jakos dziwnym trafem mam szczescie, ze serwery sie przeciazyly, biedne.