Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszła Licealistka

CZY ON MA COŚ DO POWIEDZENIA TU?

Polecane posty

Gość Przyszła Licealistka

Zastanawiam się nad wyborem liceum, najpierw chciałam pójść do 1ego, mój chłopak nie miał nic przeciwko, znał tam większość. Poziom jest tam dość wysoki, a ja nie jestem kujonem z natury i chcę też mieć czas dla siebie poza nauką, więc zmieniłam zdanie na nr4 ( jeszcze nie ostatecznie) poza tym idzie tam większość znajomych. A ten od razu na mnie z gębą, że z życiu nie zgodzi się na tą szkołę i jak tam pojdę to wszystko się zawali bo on nie wytrzyma. Domyślam się, że chodzi o to że w 1 miał by nade mną kontrolę ze względu na dużą ilość znajomych, a tam chyba zna mało kogo, do tego jest chorobliwie zazdrosny, a na ja mam duże powodzenie. Ale czy to znaczy, że on ma wpływać na moją decyzję o szkole? Nie wiem czy mam brać jego zdanie pod uwagę, bo raczej niezbyt to jego sprawa? :(

Gość Mrtuleczek
miej go w dupie w tej kwestii ze tak powiem brzydko ja tak zrobiłam i co? po jakims czasie i tak sie rozstalismy a musielismy ciagle na siebie wpadac i pelno bylo jego kolezkow.Mysl o przyszlosci jesli Cie kocha to zrozumie a wyjdzie Ci to na dobre