Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PERMANENTNE RZĘSY

PERMANENTNE RZĘSY!!

Polecane posty

Ja też chce takie rzęsy!!!!! Gdzie najlepiej zrobic je w Warszawie i za jaką cene??? plissss napaliłam sie jak \"szczerbaty na suchary\"!!!!

Gość Shoarma
jaaaaaaaaaaa tez

Grrr... Minęły zaledwie 3 tygodnie a moje rzęsy z jednego oka odpadły tak że widać szpary duże... grrr.... Zastanwiam się czy po tak krótkim czasie opłaca sie iść i je uzupełniać, czy może złożyc reklamacje :/

Gość Zrób sobie
korekte potem już nie będą tak wypadać, powinni cie poinformować że do dwóch tygodni robi się pierwszą korekte, bo nie wiadomo w jakiej fazie wzrostu były rzęsy podczas zakadania a potem to już raz na parę tygodni, mnie o tym poinformowano, a do korekt chodze raz na 6 tygodni.

Eeee.. póki co wkurzyłam się, i kupiłam sobie kępki żeby uzupełnic dziure, dochodze do wniosku ze nie ma aż tak dużej różnicy w wyglądzie może pozatym że są równej długości , a w cenie jest gigantyczna różnica bo zamiast 150 zł straciłam 19 zł. teraz głęboko się zastanawiam nad sensem uzupełniania. Bo w sumie te kępki mogę sobie nawet pomalować i wywalić jak sie popsuja a pernamentych lepiej nie malować bo odpadają, a szkoda by takie drogie odpadały. W sumie nie wiem jak długo mi przetrwają te kępki, ale mam juz je 2 dzień i przetrwały makijaż impreze i noc z głową w poduszce.... Więć chyba nie ma za dużej różnicy. A nawet jak odpadna można dokleić.:)

Gość Tylko że to nie to samo

Gość uala
Dziewczyny jeśli macie delikatne rzęsy nie róbcie sobie tego świństwa.Zakładałam Great Lashes Alessandro dwa razy w różnych dobrych gabinetach,efekt super do półtora tygodnia,późniech masakra.Skończyło się tak że mam gołe placki między rzęsami,pani dermatolog wyśmiała moja naiwność że to przedłużanie nie niszczy rzęs.Ale tylko oistrzegam decyzja co dalej należy do was.Ps.Kiedyś nawet czytałam że Carmen elektra musi już przedłużać rzęsy bo też ma łyse place(wpiszcie w wyszukiwarke)

Gość Irena Caspa
www.caspa-studiourody.pl Zapraszam do mojego Studio Urody w Gliwicach na ulicy Architektów 288 Oferujemy Stylizację paznokci ( Tipsy żelowe , manicure , pedicure , zdobienia , parafina....itd.) Zageszczanie rzęs metodą Nouveau Lashes Mikrodermabrazja Masaże rehabilitacyjne Masaże dzwiękiem Pełna oferta usług kosmetycznych oferowanych w Caspa - Studio Urody dostępna jest na stronie : www.caspa-studiourody.pl Serdecznie zapraszam Irena

Gość tu6d
Ale łżą tu,żywotność rzęsy to 3-4 tygodnie,więc 21-28 dni,a nie 130 dni,reklama naciągana! Nie wierzcie we wszystko,co wypisują,rzeby sprzedać to robią sobie reklamy!!!!!!!!!!!!!

Gość riedel2930
rewelacja!!! nisze je od wrzesnia,robie korekty.sa super i nie potrzeba malowac bo i tak sa zabijcze!!!polecam gabinet w lublinie.jak ktos zainteresowany to moge podac adres gg11948143

Gość riedel2930
polecam gabinet w lublinie,gdzie jest wykonywany ten zabieg.sa super!!!bez potrzeby malowania:) jak ktos zainteresowany to moge zdradzic adres:) 11948143

Gość Kicia89
W okolicy Częstochowy jest wiele salonów które oferują takie rzęsy oraz robią makijaż. Ja na pewno nie pójdę tam gdzie jeszcze do tego robią kursy przedłużania rzęs (jak nie wiesz na czym zarobić to napisz książkę albo otwórz szkoły). Wybrałam bo mi koleżanka poleciła rzęsy permanentne Nouveau Lashes. Robiła je Zuzia z salonu Bella Rosa w Częstochowie. NIE ZAMIENIE JE NA ŻADNE INNE !!! POLECAM !!! P.S. Nieprawda że niemożna ich tuszować. Można ale specjalną maskarą, pyzatym wyglądają tak bajecznie że niema potrzeby.

Gość ckla
Zrobiłam rzęsy 3.5 tygodnia tremu pomalowałam je i chciałam je zmyć tonikiem tak jak kazała mi kosmetyczka i masakra;///// wyrwały się razem z moimi tragediiiia;/ Ja nie mam rzęs nawet swoich naturalnych;(((!!! ile mam czekać,aż odrosną moje rzęsy;/;/;/

Gość Piękne rzęsy
a z jakiego miasta jesteś? zawsze jakieś bardzo króciutkie rzęski musiały zostać, więc zawsze da się je jakoś odratować :) kiedyś miałam taką właśnie klientkę która w trakcie "łóżkowych zabaw" straciła rzęsy a połowie powieki i dało się je doprowadzić do porządku :) jeśli jesteś zainteresowana odratowaniem napisz na maila :) pozdrawiam

Ja w 100% polecam Panią Liwię z Rumi. Ma gabinet w Rumi na Abrahama 10 przy fryzjerze i pracuje na Nouveau Lashes. Na swojej stronie zamieściła zdjęcia aplikacji w realu www.kosmetyka-livia.pl Jestem stałą klientką od wielu miesięcy i można iść do Niej w ciemno.

ckla- to co ty z tymi rzesami robilas?! moczysz wacik, przykladzasz do powieki i czekasz az sie wszystko rozpusci i pozniej delikatnie scierasz...jeszcze ze odczepily ci sie sztuczne to rozumiem ale te prawdziwe? cos tu jest nie halo...

Gość Przedłuzanie rzes 1x1 Poznań
Profesjonalne zageszczanie i przedłużanie rzęs metoda 1x1. Rzęsy są jedwabne- dobierane długoscią i grubością indywidualnie do każdej klientki. Bardzo dobrej jakości materiał...Sama takie noszę...niesamowity efekt, w rozsadnej cenie / koszt to 150 zł/. Zabieg trwa 3-4 godziny. Kontakt 508-29-87-86 Zdjęcia wyślę e-mailem

Dziewczyny zanim zrobicie sobie takie rzęsy zobaczcie z jakiej firmy są te rzęski. Dobry klej to podstawa. Jak zrobicie sobie założenie rzęs za 150 - 200zł to nie liczcie na cuda. Tylko Wam zniszczą wasze naturalne. Dobrze wykonana usługa oraz dobre produkty niestety muszą kosztować tak samo jak chcecie kupić samochód, za 1000zł też kupicie ale pojeździcie nim znacznie mniej niż takim za 30tys. Zastanówcie się czy warto ryzykować i przede wszystkim oszczędzać, to są oczy i jeśli chcecie zapłacić tanio a potem cierpieć to radzę zrezygnować lub troszkę uzbierać i wykonać sobie rzęski renomowanej firmy. Zawsze pytajcie się stylistki o certyfikat, bez niego nikt nie ma uprawnien do robienia rzęs. Ja sama nie zaryzykowałabym robienia u dziewczyny rzęs która pisze że robi rzęski za mała cenę bez podania nazwy firmy, to dla mnie oznacza że kupuje wszystko na allegro. Dobrze wykonana usługa jest gwarancją zadowolenia i powrotu klientki do stylistki. Nie ma opcji zniszczenia naszych rzęs, bo one żyją a potem same wypadają, więc powinny dopiero wtedy wypadać sztuczne razem z naszymi. Jeśli robią Wam się "gołe placki" idźcie z reklamacją a raczej proście o zwrot pieniędzy.

polecam w Gdańsku salon Diamond przy rynku na przymorzu, strona salonu z telefonem i cennikiem www.kosmetykaprofesjonalna.com.pl

Gość oviddof
ja robilam w Denique, faktycznie dobry efekt

Gość olliska23
Ja jestem stylistką rzęs i zauwazyłam ze coraz wiecej moich klientek pyta o nouvauScara i LVL – lifting rzęs . A teraz mozna wykonać te 2 metody.Te metody świetnie się uzupełniają, najpierw można wykonać zabieg lvl a następnie nouveauscarę. Rzęsy zostaną podkręcone a następnie wytuszowane tuszem półpermanentnym. Klientki sa zadowolone.