Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie moge

zlitujcie sie

Polecane posty

Gość juz nie moge

Ludzie! Ja juz nie wyrabiam! Wezcie sie w garsc! A to nie tak a to zlamane serce. Ilez mozna w kolo walakowac te same tematy? Czy wy jestescie tacy tempi? Kazdy temat to ten sam temat tylko sie zmieniaja nicki i okolicznosci! Ja pie....rodole! Zalamka ludzie! Poczytajcie jakas madra ksiazke, znajdzie sobie jakies hobby, zajmijcie sie samodoskonaleniem wewnetrznym! Jestescie tacy slepi i glupi! Nie dziwie sie ze wszystko wam sie wymyka z rak! A ja jestem najglupsza z was wszystkich....

tez o tym dzisiaj myslalam ;P czemu ludzie nie potrafia radzic sobie sami ze swoimi problemami.. czemu pisza na forum wiedzac ze polowa osob najczesciej je zjedzie totalnie, zamiast wziasc sie w garsc i cos zrobic

o przepraszam mnie się nic z rąk nie wymyka no może poza butelkami ale to dopiero po czwartym jabolu albo dziesiątym piwie:P

Gość juz nie moge
Nie no bo ja juz niemam sily .... ale sama tez slecze tutaj, jakbym miala znalezc tutaj nie wiem co? Olsnienie jakies?

to po co tu ślęczysz jak znam życie dla zabicia czasu :P

Gość oż kurrr
to po cholere siedzisz na tym idiotycznym forum i czytasz te durne wątki, lepiej zajmij się ciekawą książką..

Gość juz nie moge
Bo sama jestem idiotka, wlasnie to sobie uswiadomilam. I nie lubie tego strasznie ze wszyscy ludzie tutaj mi uswiadamiaja to jeszcze dosadniej. A z reszta, sama juz nie wiem

Gość oż kurrrrrr
a to siedź tu czytaj to dno intelektualne, ja się zabieram za ksiażkę, do widzenia

to nie pierdol tylko skocz się napij mi przy okazji możesz też przynieść :P

Gość gfdtregrfhfgfd
ty na prawdę jesteś najgłupsza;(

ożżżż kurrrr czy jak się tam to pisze to weź książkę i idź se poczytaj a jak se poczytasz to weź drugą książkę a jak już skończysz obie książki to może poczytasz jakieś rękopisy:P

Gość juz nie moge
Mialabym ochote tak potrzasnac calym tym towarzystem! Ok, ja rozumiem- pocieszenie, ale tu nikt tego nie chce. To jest jakis mroczny pokoj, gdzie jakies zagubione dusze po omacku probuja namacac swiatlo. Ale to sie nie uda. Bo wszyscy sa zakreceni na maxa. Pograzamy sie!!!

Gość juz nie moge
Ja sobie wlasnie czytam - to jest samo zycie! Jakies totalne nieporozumienie! Takie wlasnie jest zycie?

Gość jesssssssssssem sobie
ale to jest zycie ucucziowe autorko

powiem krótko to weź wyłącz kompa i po sprawie ten sprzet ma tą zaletę że można go wyłączyć :P

Gość to jest takie bagienko
i w sumie wstyd w nim tonąć

Gość juz nie moge
dobra, wylaczam. jeszcze nie wiem co bede robic....

Gość juz nie moge
Nie, bo moj ukochany leci do mnie samolotem z dalekiego swiata. wiec bede czuwac. Ma byc do godziny.... No dobra, ulzylam sobie................ cakuski dla zblakanych dusz - lacznie ze mna:)