Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia...

kto zdradzil ostatnio?

Polecane posty

Gość asia...

ja kilka dni temu i czuje sie zle, choc bylo cudownie...kto jeszcze???

Gość mój mąż
pewnie

Gość asia...
z piosenkami se daj looooz, dobra?

Gość asia...
a ksad masz pewnosc, ze Twoj maz Cie zdradzil? cos na to wskazuje?

Gość mój mąż
bo wszystko na to wskazuje ..

Gość asia...
ojej, jaki ty madry i elokwentny jestes, zawsze masz w zapasie jakas pioseneczke o kims? wyglada na to, ze siedzisz calymi dniami w necie i tylko patrzysz jak tu komus dopierdolic, zalosny typek, wycisnij lepiej wagry i pryszcze ze swojego zalosnego nocahal albo obejrzyj sobie jakas fajna panienke bo tylko na to pewnie cie stac palancie. prosze o przemyslane odpoweidzi, jak sie czujecie ze zedrada, czy potraficie normalnie zyc...

Gość asia...
ale co na to wskazuje? ja np. moge powiedziec, ze po wszystkim czulam sie tak zle, ze z utesnieniem czekalam na swojego chlopaka i jestem teraz dla niego 1000razy milsza

Gość sprobuj
przestac być zbyt mila bo wzbudzisz podejrzenia :O

Gość a ja sprawdzilam wlasnie
poczte mojego chlopaka i znalazlam co prawda stare bo z zeszlego roku zdjecie jego bylej. ale bylismy juz ze soba pol roku. myslicie ze oni cos jeszcze mieli wspolnego? bo co mialo znaczyc to zdjecie :(

Gość a ja sprawdzilam wlasnie
napiszcie co myslicie, Pain au chocolate Ty sie znasz

Gość ja wiem jedno
nalezy zdradzac dopoki sie da:P.Zadnych wyrzutow:P,jest jedno zycie,a te wspomnienia.......eh,:D

Gość asia...
a szkoda:-(

Gość asia...
ha ha ha. brawo, usmialam sie jak nigdy. to bylo primo a secundo-rozgrzeszenia nie szukam, nawet gdyby 6 miliardow zyjacych na tm ziemskim padole przyklasnelo mi i powiedzialo, ze mi wybacza, to mialabym to gleboko w jelicie grubym, rozumiesz pustaku? bo najtrudniej jest uzyskac SWOJE WLASNE przebaczenie, o czym lepiej sie nie przekonuj. ja tylko z grzecznym pytaniem kto, kiedy i jak sie czuje.

Gość asia...
czekoladowa, jak to po co, czytac ze zrozumieniem nie potrafisz? pytam grzecznie, that's all. nie chcesz sie wywewnetrzniac to nie, nie zasmiecaj mojego topiku swoim chamskim slowotokiem:)

Gość jadźka z młyna
Ja zdradziłam męża ze swoim ginekologiem ostatnio - i nie mam wyrzutów sumienia

zdrada 00:02 asia... czy zdradziliscie niedawno swojego partnera? jak sie czujecie teraz? ja kilka dni temu kochalam sie z kolega ze studiow na wspolnym wyjezdzie, od dawna cos do niego czulam, zanim poznalam obecnego chlopaka, wyznal mi teraz ze on do mnie tez i jakos tak wyszlo. czuje sie zle, choc z drugiej strony bylo cudownie... 00:07 sprobuj spojrzec swojemu chlopakowi w oczy jak bedziecie sie kochac zobaczysz czy wtedy tez bedziesz czula sie cudownie 00:12 a ja sprawdzilam wlasnie poczte mojego chlopaka i znalazlam co prawda stare bo z zeszlego roku zdjecie jego bylej. ale bylismy juz ze soba pol roku. myslicie ze oni cos jeszcze mieli wspolnego? bo co mialo znaczyc to zjecie