Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ii...

czy powinnam byc zla?

Polecane posty

Gość ii...

wczoraj rozmawialam z pewnym chlopakiem prze gg. On mozna powiedziec zabiega o mnie, jestesmy w stalym kontakcie. Wczoraj pokzal mi zdjecie dziewczyny swojego kuzyna i stwierdzil ze ma bardzo ladna dziewczyne. Rzeczywiscie sliczna wygladala jak z jakiegos czasopisma lub zdjecie zciagniete z internetu. Chyba wyczul moja lekka zazdrosc bo zapytal czemu zareagowalam tak dziwnie. Zaluje ze pokazalam ale juz nie odwroce . Nie wiem czemu ale zdenerwowalo mnie to ze mu sie podoba . Czy on powinien byl wysylac mi to zdjecie i wogole wychwalac ja ?

jest twoim facetem?nie. zabiega o ciebie,spora roznica wedlug mnie. a co sie stalo to sie nieodstanie.

Gość ii...
mam 22 lata wiec dzieckiem nie jestem pytam tylko czy on powinien byl ja przy mnie tak wychwalac

Ojejku... A Ty nigdy mając faceta nie powiedziałaś \"wow, ale fajny koleś\"? To że on jest Tobą zainteresowany to nie znaczy, że nie może mu się podobać inna dziewczyna. :) Zrozum to. Poza tym powiedział tylko, że ładna. A nie zachwycał się nią Bóg wie jak. :p

Gość jakie glupie pytanie
skad mamy wiedziec jak czujesz. powinnas niepowinnas to jednak ty o tym decydujesz czy jestes zla czy nie :o

Gość ii...
no powiedzial ze jest bardzo ladna jak modelka i za wyjatkowa dla swojego kuzyna . zobaczyl ja i odrazu wyjatkowa to mnie jakos zabolalo

Gość asia...
ja bym sie poczula dziwnie. wiadomo, sa piekne kobiety na siwecie i nie mozna byc idealem dla wszytskich, ale jesli kolega niby o ciebie sie stara, to co to mialo na celu?chyba swiadomie chcial zbadac twoja reakcje, tylko to przychodzi mi do glowy, inaczej to palant.

Gość ii...
asia mysle, ze chcial zbadac moja reakcje, a teraz to juz jestem pewna na 100 bo ni z gruszki wysyla mi zdjecie nie przecze kobita sliczna jak z obrazka ale naprawde wygladalo to jak z jakiegos magazynu a juz napewno po przerobce chociaz ... kurcze za pozno pomyslalam wiec najpierw zaczelam mu cos sugerowac ze jak mu sie tak bardzo podoba to zawsze kiedys moze probowac uderzac do niej cos w tym stylu mu powiedzialam on na to czemu tak reaguje jakos dziwnie i tak cos probowal mi uswiadamiac ze jestem zazdrosna czy cos. Chyba na tym mu zalezalo bym zrobila sie zazdrosna zaluje ale to byla chwila sprowkowal mnie ale ok stalo sie

Gość to sem jaa
chcial sprawdzic czy jestes zazdrosna o niego:O proste