Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje zboze

jakie sa wasze najglebsze marzenia..?

Polecane posty

Gość moje zboze

takie o ktorych nawet nie mowicie bliskim...? macie cos takiego? teraz jestescie anonimowi wiec mozna o tym napisac... ja mam takie... nawet moj narzeczony nie wie o tym moim marzeniu... chcialabym kiedys byc na bilbordzie... nawet tylko twarz a moze wlasnie tylko twarz... ach... nierealne no bo jak...

Gość zaraz powiecie ze
przyziemne,ale ja chce kupic mieszkanie na Kubie i juz wiem w ktorym miescie:P.Coz,tez nie realne:(

Gość teraz chcialabym sie namietnie
kochac... z kims kogo kocham:)

Gość zaraz powiecie ze
haha,dobre,dzieki:D.Tak na marginesie od zawsze mieszkam w Kanadzie,bledow raczej nie robie,a ......jednak.Wracajac do Kuby,zachwycona jestem wyspa,powolnym stylem zycia,zyciem na ulicy,wspanialym klimatem,swiezoscia(uwaga,moze zle?) powietrza i wspanialym jedzeniem bez chemi.Starczy?:P

Gość moje zboze
a ja sie wstydze zeby w ogole cos w tym kierunku zrobic... wiele osob uwazaja ze jestem bardzo ladna ale ja mam za malo pewnosc siebie zeby w to wierzyc i co wiecej zrealizowac jakos moje marzenie... ach...

Gość Gdansk38
Wiec napisz o czym marzysz? To bedzie pierwszy krok by nabrac troche pewnosci siebie.

Gość moje zboze
do gdansk 38.. napisalam wyzej... na samym poczatku czytaj dokladnie :)

Gość robaczku a czemu nie masz
??

Gość Gdansk38
Robaczek,czy 41 to wiek?

Gość robaczku a czemu nie masz
eee tam czemu

nie, 41 jeden to nie wiek. dokladnie to mam 21 lat mniej. nie wiem,czemu nie mam. tak o. ale posiadanie chlopaka to takie marzenie na teraz, na zime, na pluchę. potrzebny jest mi ktoś do przytulania :) chyba nie jestem osamotniona w tym marzeniu?! :) a takiego najglebszego marzenia to nie mam. co dzien jest inne. na razie jest ok. oooo albo jest. chcialabym zaliczyc sesje w pierwszym terminie. :)

Gość Gdansk38
Moje marzenie dotyczy mojego synka.Ma dopiero 10lat i chcialbym by zycie bylo dla niego bardziej laskawe jak dla mnie.

Gość _spalililili_
gdansk to facet, pamietam Cie

fhg - nie jestem adwokatka rodu bab. bynajmniej, ale im wiecej cie czytam, tym wiecej nabieram przekonania, ze nie powinienes sie dziwic swojej sytuacji. nie moja sprawa :) 🖐️

Gość teraz chcialabym
chcialabym aby faceci mnie rozumieli.....

Gość zagubiona w gaszczu
Faith Hope Glory dziwnie rozumujesz, bo jesli jestes jak piszesz malo przystojny to szanse sa odwrotne: 60% na milosc 10% na seks bez urazy:) Takze radze skupic sie na wnetrzu. Bo jak malo przystojny facet pisze ze chcialby dziewczyne znalezc w czerwcu i potrzymac ja za tylek, a pozniej cos gledzi o bliskosci. To dla mnie jest oblesne :)