Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje zboze

jakie sa wasze najglebsze marzenia..?

Polecane posty

Gość jam..
facet ma 100% na seks, nie oszukujmy sie, nawet, jak jest brzydki. A wtedy na uczucie ma szanse 5%-10% smutne, ale prawdziwe.

Gość zagubiona w gaszczu
jam.. ???? 100% na seks? no nie rozsmieszaj mnie. Gdyby tak bylo to FHG by nie pisal o jego braku ot co. Poza tym nie wliczylam seksu platnego, wtedy to rzeczywiscie 100% :D

Gość jam..
A dlaczego nie wliczac? Poza tym wystarczy zlapac jakas nachlana malolate, one same sie garna do roboty.

Gość kataszax
Być zdrową. Umieć stworzyć kochającą, szczęśliwą i zgodną rodzinę z mężczyzną, z którym jestem. Nigdy nie stracic jego uczucia. Wydać na swiat zdrowe, szczesliwe dzieci. Przejsc przez poród bez komplikacji. Żeby mój partner był zdrowy. Starość wsród bliskich.

Gość joostin
Zakochać się obsesyjnie w kimś,kto i we mnie obsesyjnie się zakocha;nabrać dzieki temu enegii,optymizmu i chęci do życia,i tak kilka lat,a potem szybka i niespodziwana smierć,bo jakoś nie mam ochoty się zestarzeć,a i milość moze się skończyć...

Gość a jeśli
dwa umysły wirujące w niekończącej się podróży po Drodze Mlecznej. A tak naprawdę wolałbym spełniać jej wszystkie zachcianki. A jeszcze bardziej żeby tych zachcianek miała tyle by nieistniał czas.

Gość daisy88
ja mam kilka marzeń....takie najbardziej przyziemne to praca, zeby robić w życiu coś co pozwoli mi sie spełnić, nastepne to znaleźć pasję..bo nietstsy tego mi w zyciu brakuje...chciałabym tez kiedyś zaspiewać i wprawić ludzi w zachwyt ale wiem,ze nigdy sie nie odważe:( no i oczywiście miłośc, szalona , namiętna, na zawsze..aż do smierci...hmm no to by było na tyle:) ale jestem wieczną optymistką wiec mam nadzieję, że sie uda:)

Gość anusa
chcialabym wreszcie byc z osoba ktora tak szalenczo kocham!!!