Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brook

Ile najdłuzej sie wam spoznil okres

Polecane posty

Gość Brook

mnie juz 2 tyg i wariuje chociaz 2 testy pokazaly jesną kreskę, i mam długie cykle to tak sie boje

Gość zacznijmy od tego
regularnie miesiączkujesz? ile trwa cykl?

Gość Brook
ostatnio regularnie , ale odkad pamietam to zawsze mi sie spoznial a moje cykle to 30-35 dniowe ostatnia @ mialam 25,10 i do dzisiaj nie mam , a zrobilam 2 testy i w ciazy nie jestem,, nawet nie mam objawów ale od paru dni pobolewają mnie piersi , moze to juz na okrtes tak bardzo sie boje

Gość zacznijmy od tego
czyli mam rozumieć ,że najkrótszy cykl w ciągu ostatniego roku wyniósł 30 dni, a najdłuższy 35? tak?

Gość 10 miesięcy

to masz tak jak ja prawie ;) ja mialam ostatni @ 26.10 tyle ze ja JESTEM w ciąży ;)

Gość ciężarówka ...
mnie przy regularnych cyklach 28dni od czasu do czasu (ze dwa razy do roku) spóźniała sie nawet o 3 miesiące

Gość Brook
no to gratuluje :) 🌼 a napisz mi kiedy robilas test i masz jakies objawy mam schizy ze moze i ja jestem w ciazy a testy mnie oklamały

Gość Brook
ciezarówka 🌼 moze to smieszna ale ja od jakis 3 lat mam tak ze w listopadzie sie nie pojawia , nie mam pojecia o co tu chodzi ale pod koniec roku toi sie strasznie spoania

ale nie ukrywam ze boje sie juz nawet nie o ciaze tylko ze moge byc na cos chora

Gość ciężarówka ...
no to się teraz nie denerwuj, a zarazem nei podneicaj bo to nie musi być ciąża, ja miałam standardowe pory roku co do spaźniania czyli ok. sierpnia/września zazwyczaj po wakacjach i koło stycznia po sylwestrze, ewent koło wiosny w marcu, zaszłam w ciążę planowaną 1 czerwca:)

Gość zacznijmy od tego
po co test? idź do lekarza

moja gin jest dopiero na przyszla srode a do przychodni nie pojde do tego rzeznika , juz mialam z nim przejscia

Gość zacznijmy od tego
ale test wykazały ciążę już na 100% to na pewno nie ciąża tylko zaburzernia hormonalne

a test robilam 3 razy, i dopiero ten 3ci wykazal dwie krechy. Wczesniej same negatywy. Nawet 2 dni po terminie @, wykazal jedna kreche, tak ze nie wierzecie testom tak do reszty..

do kurde.. a długo juz wiesz ze jestes w ciazy i kiedy robilas test

a ile po spodziewanej @ wyszedł ci ten 3 test, ze jestes w ciazy

Brook mi najdluzej spożnil sie 56 dni... pewnie nie pojawilby sie wogole ale po 40 dniach poszlam do lekarza i dostalam proszki na wywolanie... Wczesniej mialam mniej wiecej regularne cykle, a ten jeden zaszalal od tak bez powodu... a moze byl jakis powod ale o nim nie wiem...

Gość zacznijmy od tego
do kurde no--------> a Ty regularnie miesiączkujesz?

no ja regularnie, co 27-28 ostatnio bywalo. Kiedys mialam dluzsze cykle takie po 31 dni. ale przed zaciazeniem bylo 26-28.

DOPIERO tydzien po spodziewanej @ wyszedl mi test pozitiv ;) 28.11 dokladnie. ale druga krecha byla bardzo slaba, prawie niewidoczna. dopiero po 3 dniach wyszla juz mocniejsza. w poniedzialek mam pierwsze USG.

no zrobilam 3 test i tez z jedną kreską , ja juz naprawde zwariowalam a piersi mnie bolą jak diabli a @ jak nie ma tak nie ma

Gość a robisz te testy z porannego
moczu od razu po wstaniu? bo jak pozniej to czesto gesto zdarza sie ze nie wykazuja

tak , 2 ostatnie były z porannego moczu i wyszły 2 kreski ten dzisiajszy nie był z porannego moczu, ale jakbym byla w ciazy to by wykazała , bo juz długo mi sie spoznia