Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helinka odkurzaczkowa

Konto osobiste w jakim banku ???????????

Polecane posty

mam zamiar założyc pierwsze w życiu konto osobiste w banku. Tylko nie wiem w którym :-( zastanawiałam sie nad ING BŚ-czy to dobry wybór? , ojciec ma w PKO BP , i miał w Lukasie ale jekoś sceptycznie nastwaiona jestem do tych banków (aczkolwiek PKO PB ma bank internetowy inteligo) znnjomi mówia o mBanku internetowym , ale jakie sa z tego korzysci oprócz 0 zł za prowadzenie konta , moze powiedzie coś o waszych doswiadczeniach??

Moje doświadczenia: kartą debetową (płaską) do konta mBank/Inteligo można płacić w necie, np. przez PayPal, nie potrzeba kredytowej.

wielbiciel --> a masz jakieś inne doświadczenia oprócz przeżyć intymnych z kartą płaską, czy tylko te ? :O pytam bo chciałabym coś ciekawszego usłyszeć...

fakt chciałabym coś wuiecej usłyszeć to sie zgadza ale reszta to mizerny podszyw..

Gość to proste jest
Ja sobie Lukasa b.chwalę - e-konto pro ma te same zalety co mBank, a do tego sieć placówek tradycyjnych.

Gość bez nicka bo głupio
JA CHWALE MBANK - wysokie oprocentowanie konta rozliczeniowego, na oczszednosciowym jeszcze wyzsze, 0 opłat dodatkowych, mozliwosc wyboru pieniędzy w wielu bankomatach Euronetu.

czy ja wiem czy jest az tak duzo bankomatów eronetu :-/

Gość bez nicka bo głupio
ja nie narzekam, a mam konto w mbanku od 6 lat chyba

konto w mBanku Zalety: brak oplat , oplata za przelew do innego banku 50 gr, do tego mozesz miec konta oszcednosciowe za darmo emx- 1,7%, emax+ - 4,5%. Najwiekszy wybor funduszy inwestycyjnych- 140, bank nie pobiera oplaty za usluge Supermarket funduszy Inwestycyjnych. jesli jestes studentka to bank ma Karte Kredytowa euro26 z ubezpieczeniem. Jesli juz zarabiasz to ciekawe Kart Kredytow, Karta Radosc zycia zostaala uznan za karte z najlepszym programem partnerskim. Obsluga II Filaru przez konto, podglad calkowity do skladek na emeryturke. OC i AC jesli masz autko:) Telefony: Mozesz doladowac wchodzac na swoje konto telefon w dowolnej sieci.Mbank takze posiada swoja siec. Mobile, mozna kupic tel na raty, a placac karta debetowa lub kredytowa dostajesz darmowe doladowania w mobilu. Jak sama widzisz mBank to nie tylko Bank:P do tego wchodzac na swoje konto masz tam wszystko ladnie przejzyscie wypisane. Mozliwosc zrobienia prawie wszytskiego przez intenet. konto w Inteligo- badziew:O zadnej z tych opcji nie ma do tego nic nie widac na koncie