Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ząbek ząbek

Może ktos miał podobnie albo wie

Polecane posty

Gość ząbek ząbek

Tydzień temu miałam założoną plombę i jak nacisne mocną zębem o ten ząb gdzie jest plomba to troche mnie boli i jak pije coś ciepłego albo zimnego. Co powinnam zrobić a może to normalne?

Gość to normalne

Gość ząbek ząbek
a dlaczego tak się dzieje?

Gość ząbek ząbek
nikt mi nie pomoze :(

Witaj! przyzwyczajaj się do tego bólu :) tak serio to nie do końca zycia! U mnie trwało to prawie miesiąc, ale po 2 tygodniach juz mniej bolało... Przez ten czas staraj się jeść drugą stroną! Będzie dobrze! Pozdrawiam :)

albo masz zalozona niedokladnie plombe, ktora dentysta powinien ci naprawic;/

Gość ząbek ząbek
Oki dzięki ruda ma racje. byłam wczoraj u stomatologa i powiedział że do miesiąca może mnie boleć i nic tam się nie dzieje dzięki:)

ja też tak miałam że jak była dziura to dużo nie bolała ale jak poszłam do dentysty i mi naprawil ząbek to wogle jedną stroną nie mogłam gryźć tak mnie bolało. Poszłam znowu, zrobil prześwietlenie i się okazało że trzeba robic kanałowe. Tak więc lepiej na wszelki wypadek zrób sobie prześwietlenie tego zęba (10zł)

Z jednej strony za te 10zł możesz zrobić prześwietlenie, gdyby ból nie mijał, ale ja bym poczekała na Twoim miejscu... Miałam leczone 4 zęby i każdy tak samo, więc jakbym za każdym razem robiła prześwietlenie z powodu bólu to 40 zł.... Pozdrawiam