Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gola 34

między dziećmi będzie tylko rok i 10 miesięcy różnicy .Miał tak ktoś???

Polecane posty

Gość gola 34

Bardzo ciężko na początku będzie ?

Gość ooIga
nie... za to moja znajoma miała różnicę 11 miesięcy między dzieciakami... lekko nie było, ale tylko przez pierwsze 2-3 lata

u mnie były niby \"aż\" dwa lata i nie było łatwo, ale wszystko da się przejść, moja sąsiadka miała rok różnicy i też przeżyła :) Dasz radę :) w końcu kobietą jesteś.

Gość gola 34
No wiem że z 5- raczkami jeszcze gorzej by było ale................. Naprawdę zastanawiam się jak to będzie. Na szczęście syn jest spokojny , śpi całą noc ................................

Gość a u mnie jeszcze mniej
a u mnie będzie rok i 8 miesięcy - damy radę :)

Gość mamuśka 123
U mnie będzie 2 lata i 3 miesiące ale damy rady

a u mojej kumpeli pomiedzy nia a siostrami blizniaczkami bylo rowniotkie poltora roku (rocznikowo rok-czerwiec i nastepne w grudniu) wiec wspolczuje jej mamie :D ale jakos dala rade...zawsze lepiej to niz piecioraczki jak ktos wyzej wspomnial ;)

Gość mussss
no jak się nie zastanawiało wcześniej to teraz możesz głową w mur walić i ci to nic nie pomoże, chyba, ze oddasz dziecko do adopcji. Co za głupie pytanie. Mus jest gorszy od niechcenia.

Gość just24
Moja znajoma urodziła w kwietniu tego roku dziewczynkę a teraz chodzi w ciaży z bliźniakami i to już jest trzeci miesiac.

Gość nie martw się będzie dobrze
U mnie jest dokładnie 2 lata bez 7 dni Moje pierwsze dziecko - dziewczynka dała mi do wiwatu,więc się bardzo bałam jak sobie poradzę. drugi urodził się synek i okazał się spokojnym, radosnym, samodzielnym, kochanym dzieckiem :-) Na pocztku było ciężko, bardziej ze względu na córkę - była zazdrosna.... Ale jak mały miał 2 lata to zaczęły się razem bawić, a teraz mają 5 i 7 i praktycznie nie mam dzieci! Bawią się razem, nie wiedzą co to samotnośc, nuda. Możemy robić wiele rzeczy razem, bo są na podobnym poziomie rozwoju.... Super! Nie ma tego u rodzeństw z dużą różnicą wieku!

Gość mama w kwietniu
dasz rade. mała różnica wiekowa jest dobra, pozniej jest o wiele łatwiej, lżej. moja jedynaczka ma 5 lat i jak dotychczas trzeba było ją cały czas zabawiac, wymyslac plan dnia, bawic sie w domek itp. teraz bedzie drugie dziecko i czuje ze znów przezyje to samo, bo starsza juz sie nie bedzie tak chciała bawic z takim maluszkiem

Gość bonduelle
Lipenka, a Ty probujesz pobic jakis rekord w ilosci posiadanego potomstwa?

Ja mam dwie corki tez roznica wieku jest nie duza i powiem szczerze ze na poczatku bylam przerazona ale jak teraz je widze, jak sie bawia, jak sie kochaja to jestem zadowolona ze tak wyszlo.

Gość hojność
a najwieksze jaja by byly, jakby pierwsze sie urodzilo np w styczniu, lutym, a drugie pażdzirniku, listopadzie. Kurde, przeciez to rowiesnicy ;) chodza do tej samej klasy. Zna ktos taki przypadek? ja nie a szkoda.

Gość Szczęśliwa Młoda Mężatka
Między mną a siostrą jest 1 rok i 2 miesiące różnicy :) Myślę, ze to nic złego. Jasne, że potrzeba więcej uwagi, ale pomyśl, że to takie 2 w jednym. Odchowasz dwójeczkę dzieci i będzie z głowy a tak to musiałabyś po odchowaniu jednego zaczynać od nowa :)