Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świat się zmienia

Kobieta z zarośnietą to dziś prawdziwa rzadkość

Polecane posty

Gość świat się zmienia

Jeszcze ze 2 lata temu było w necie pełno fotek z zarośniętymi piczami, te wygolone miały specjalne oznakowania jako "skinny" i było ich mało. Teraz jest na odwrót i zarosnietej nie uświadczysz , wszystkie sa tam wygolone, te z wiewiórami dla odmiany doobiły się oznakowania "hairy" i stanowią tylko podniete dla fetyszystów którzy lubia futra :o . MAło jest juz takich fotek. W realu też prawie już nie ma zarosnietych, chyba że jakaś mało aktywna albo początkujaca, dajki zawsze są gotowe do akcji i wygolone :o

Gość no swiat sie zmienia
wiecej dajek i wiecej biorek:O

mialam na mysli biorki-niestety. dobra biorcow tez mozemy dorzucic:)

szukasz chetnej? napewno? a skad jestes?

bo ja jestem cala owlosiona, cipka, nogi, pachy. Jestem naturalna kobieta :)

dyskretny sie sploszyl

brat blizniak czy blizniaczka? milo mi. ale piszesz o sobie, ze jestes tak obrosnietym sworzonkiem? :D

Gość hairy-lover
Niestety autor ma rację! Naturalnie zarośniętych kobiet w necie jest co prawda sporo na stronach w kategorii "hairy" ale w realu - jak na lekarstwo :( A przecież naturalny zarost jest piekną ozdobą kobiecego ciała. Pisałem o tym na topiku: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3514488&start=0

kobiety powinny się golic ale myszka ;) powinna miec ładny paseczek bo to różni kobietę od dziewczynki :)

Gość hairy-lover
Miłośnicy full-bush-ów wszystkich krajów łączcie się!!!! Przyszłość bedzie nasza!!!!! Ludzkość si e opamięta! Kobiety wrócą do prastarego zwyczaju noszenia naturalnych futerek! niech żyja bobry!!! http://www.abbyshairygirls.com/hairy-girls/a bby-winters-jayde/index11.html http://www.girlfur.com/gal/hippiegoddess/020 407ariel/images/14.jpg

Gość ona908473382975483
ja gole bo mojemu chlopakowi sie to podoba

Gość a dla mnie to jest fenomen
:O wy chyba cipki widujecie tylko w necie, więc wam smutno, że moda się zmienia:O Bo cokolwiek twierdza wyfiokowane pindy, cipa to cipa i włosy ma zawsze, nawet jak się je wyrwie, i mieć będzie. Jak wam się to tak podoba, to ile, ILE trudu kosztuje poinformowanie o tym swojej kobiety i poproszenie, żeby sobie zostawiła chociaz trochę futra, jeśli cała się depiluje czy goli??????????????? Tyle, ze wy nie macie kobiet, a zamiast psioczyć na ogolone cipy, zastanówcie się, że walicie własne ręce:O🖐️

Moim skromnym zdaniem ogolona cipeczka jest cudowna,mozna ja tak delokatnie piescic jezyczkiem i zadne wlosy nie placza sie miedzy zebami. Polecam tym nie ogolonym sprubowac napewno wam sie spodoba ,moja zona nawet nie chciala myslec o tym ale gdy ja sie ogolilem zrobila to samo teraz nie mam mowy o wlosach.