Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak wlasnie uwazam i kropka

wrecz nie znosze chudych facetow

Polecane posty

choc sama jestem chuda wrecz nie cierpie chudych facetow. Wole jesli facet ma za duzo niz za malo...nie wyobrazam sobie miec u boku cudzielca, o ktorego bym sie tylko obijala i przy ktorym wykluczone jest zeby kobieta czula sie bezpiecznie...MISKI gora:D

oo jaka obrazona :D Nie moja droga, nie jestem kaszalotem:D Mam 177 cm wzrostu i waze 58 kg, ale mam kochane miska juz od 7 lat i nawet w rzuciu nie spojrzalabym na chudego wstretnego facecika, bleee:D

w zyciu oczywiscie...ah te literowki:)

no i zaczely sie podszywy...hahahahah:d:d:

a ja nawet lubie:D mam fajnego chudziutkiego brata:D juz zreszta mowilam: 192cm i 53-55kg żywej wagi:D ale koles musi byc przede wszystkim wysoki..:P ps. moj brat mnie nie lubi:( i po co ja pisze o kolesiach jak feministką jestem?:D

ja tez gustuje w wiekszych facetach...wiekszy nie znaczy gruby, od razu zaznaczam...szczupli faceci sa dla mnie aseksualni:o...grubasem nie jestem, jakby ktos chcial mi cos wmowic...

Gość miśki są fajne
i już. Nie lubię chudych. :O

Gość jap
tzn przy wzroście 180 moja waga 75 to jestem chudzielec ? poważnie z dziesięć kilo by mi się przydało

Gość ja pytam
mój miał 180cm wzrostu i ważył 88kg i był fajniutki :D

Czemu ludziom tak trudno uwierzyc, ze mnie sie podobaja Miski?? Faceci pisza na kazdym temacie rozne rzeczy i obrazja nas w rozny sposob, a ja napisalam tylko to, ze uwazam. I guzik mnie obchodzi taki podszywacz, ktory jest dla mnie zerem, bo nic konstruktywnego nie ma do powiedzenia czy taki jakis Jacek, ktory mi wrzuca, bo sobie cos ubzdural. MISIAKI GORA :D:D

Gość tak wlaśnie uwazam i kropka
mój chłopak jest nieziemsko przystojny, na zjeździe hodowców trzody chlewnej otrzymał nagrodę publiczności, jak najmilszy prosiak na wystawię :) tak, tak, kariera modela stanęła przed nim otworem :classic_cool:

Gość ja piernicze czlowieku
opanuj sie, juz przesadziles normalnie! Przeciez wszyscy widza, ze sie potrzywasz palancie i zaraz dojdziemy do ciebie po IP. To juz nie pierwszy raz i wiemy z jakiego miasta piszesz. Ostrzegam cie po raz ostatni. Juz pisalem ostrzezenia na innych forach. Takich chamskich tekstow nie bedziemy tu tolerowac.

Jacek ty chyba naprawde masz jakis problem...niedosc ze przesiadujesz na babskim forum to jeszcze w tobie tyle agresji i nienawisci...wybierz sie do psychiatry czy innego specjalisty od ograniczen...

Jacek, a od ciebie az bije elokwencja i erudycja :D \"tepy pasztecie\" hahaha :) blyszczysz niczym gwiazda :P i szkoda, ze musze cie rozczarowac, ze nie ze mna dyskutowals na poprzednim topiku. A szkoda. Lubie takich jak ty, zawsze poprawiaja mi humor :)

Gość ja piernicze czlowieku
nagminnie wyjadam owsiki z dupy mojego taty, kiedy wracając pijany z pracy kładzie się na kozetce i śpiąc na brzuchu głośno pochrapuje :classic_cool:

Gość hahahah znow jacek frustrat
jacek kolego to znowu ty frustracie :D nawet na tym temacie :D:D:, kolejny temat gdzie jacek debilek pisze swoje wypociny i az sie slini z zawisci do wszystkich ten pryszczaty chlopaczyna :D:D:D

Gość to jacek sie podszywa zawsze
tak robi jak traci argumenty do dysksusji dooobry jest nasz forumowy jacus placus :D:D:D:D

Gość tak wlaśnie uwazam i kropka
Jestem tak piękna, że lecą na mnie tylko chłopcy ze 100 kologramową nadwagą :classic_cool:

Gość tak wlaśnie uważam i kropka
to jacek sie podszywa zawsze to jacek, na bank to jacek, jego posty pojawiały się w tej samej chwili co moja...tak ...to napewno musi być jacek..dziewczynko z rozumkiem muszki owocówki :classic_cool:

Gość tak wlaśnie uważam i kropka
a mi zaczernisz nick?:classic_cool: plis :P