Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczatkujaca anty

prosze powiedzcie

Polecane posty

Gość poczatkujaca anty

Więc tak... chodzi o to ze w środe skończyłam brać moje pierwsze opakowanie novynette. W sobotę dostałam miesiączkę, była skąpa, ale to raczej normalne. Problem jest w tym że przez całe pierwsze opakowanie miałam plamienia, codziennie musiałam nosić kilka wkładek. Powiedzcie czy jak zacznę brac teraz w czwartek te plamienia przy 2 opakowaniu powinny ustąpić? Pomóżcie mi bo mnie to matrwi :-(

Gość mała cwaniaraaa
czytak dziecko ulotke albo zanim cos zaczniesz łykac spytaj sie lekarza - jezu ciemnota tak apnuje w tej Polsce ze az zal!

w pierwszych 3 miesiącach wszystko jest dopuszczalne nie masz się czym martwic . Jeżeli jakiekolwiek plamienia czy skutki uboczne będą się utrzymywały po 3 op . wtedy trzeba skonsultowac sie z lekarzem .

Gość początkująca anty
jak jesteś taka mądra to po ... tu w ogole zaglądasz? jak po to jest to miejsce żeby pytać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a jak nie umiesz odpowiadać to się pocałuj gdzieś! wiem co powiedziałał lekarz i czytać też umiem!!!!!!!!!!!! tylko pytam o wasze przypadki!!!!!! ale twoje tabetki chyba Ci szkodzą na głowę!!!!! bo ja ciemna nie jestem!!!!!!!!

Gość taka sobie jedna z tłumu
nie masz powodu do niepokoju - pierwsze 3 miechy organizm przestawia sie na hormony wiec wszystko moze sie zdarzyc.

Gość początkująca anty
dzięki MALA OO! wiedziałąm że są tu dziewczyny które umieją poradzić!

Gość mała cwaniaraaa
własnie chyba tobie szkodzą te tabletki hahah ciemnota jakich mało! zapytaj jeszcze czy nie zajdziesz w ciąze jak sie bedziesz kochała do konca bo to tez naczęstsze pytanie takich p u s t y c h lasek jak TY!

Gość mała cwaniaraaa
może nie wszystko ale oczywiste rzeczy które są napisane na ulitce i lekarz zazwyczaj o nich mówi to aż wstyd pytać! zwłaszcza ze co drugie pytanie to własnie tej treści

Gość nie martw sie ta cwaniarą
wchodzą tu takie głupie po to żeby się wyżyc bo im dzien zle minal! i mysla ze sa pepkiem swiata! a pewnie jest glupsza od nas wszystkich! plamienia powinny juz ustepowac, a jak nie to poros o zmiane tabletek!

Gość ale chora
takie sa smieszne, napewno sama pytala o takie rzeczy!i jak mozna mowic na osobe ktorej sie nie zna ze jest "pusta" to swiadczy tylko o twoim niskim poziomie inteligencji! nie chcesz! nie odpowiadaj cwaniaro!

oj przepraszam nie zgodzę się- plamienia są normalne przy pierwszych 3 opakowaniach wiec do tego czasu absolutnie nie baw sie w zmiane tabletek, dopiero jesli plamienia nie ustąpią przy 4 opakowaniu lub pojawią sie później z doświadczenia powiem, ze krwawiłam i plamiłam CAŁE pierwsze opakowanie + część przerwy, a przy drugim opakowaniu wszystko minęło.

Gość mała cwaniaraaa
z jej pytania-wypowedzi poprostu wynika że jest pusta hahah Madrzy ludzie czytają ulotki lub pytają lekarza i wiedzą o tak oczywistych rzeczach. ZA kilka dni pewnie się spyta czy nei jest w ciązy bo chłopak dodtknął ją przez ubranie hahah - już i takie posty tu były

Gość poczatkujaca anty
spadaj stad cwaniaro! nie życzę sobie zebys tak pisala w odniesieniu do mnie! bo nie wiesz kim jestem i nie masz prawa tak pisac! przeczytaj sobie regulamin! równiez czytalam te tematy o zajsciu w ciazę i tez mnie to smieszylo! ale nie wypowiadalam sie na takie tematy! ty nie rozumiesz ze ja pytalam o to jak inne z was mialy! bo to co mowi lekarz jej tylko teorią! ale to jednak ty jestes za glupia! i smigaj stad! a tym ktore mi odpowiedzialy bardzo dzikuje!

Gość czyli co
mądrzy ludzie czytają tylko ulotki? ciekawe ile ty masz lat? i co tu robisz? jestes tu tak samo jak my z pytaniami i odpowiedziami! czyli rowniez nie jestes madra! bo bys tu nie zaglądała! hahaha!cwaniaro gowniaro!

Gość mała cwaniaraaa
'Więc tak... chodzi o to ze w środe skończyłam brać moje pierwsze opakowanie novynette. W sobotę dostałam miesiączkę, była skąpa, ale to raczej normalne. Problem jest w tym że przez całe pierwsze opakowanie miałam plamienia, codziennie musiałam nosić kilka wkładek. Powiedzcie czy jak zacznę brac teraz w czwartek te plamienia przy 2 opakowaniu powinny ustąpić? Pomóżcie mi bo mnie to matrwi " No rzeczywiście jestem chyba głupia bo nie iwdze w tym pytaniu pytania "jak było w waszym przypadku" hahaha ... śmieszysz mnie dziewczynko buahahha

Gość mała cwaniaraaa
a co nie uważacie może że podstawą jest przeczytanie ulotki zanim się zażyje jakis lek?!!!! no jeśli nie jest to oczywistośc no to gratuluje Wam wszystkim! brawo!

Gość poczatkująca anty
nie obchodzi mnie twoje zdanie! i dziewczynko mam 23 lata! a to jak sformuowałam pytanie to moja sprawa! wyjaśniłam o co mi chodzi i jak to wygląda! i inne to zrozumiały! jestem w nim przynajmniej miła! masz chłopaka? to współczuje mu! takiej chorej laski!

Gość mała cwaniaraaa
włanie powinnas zazdroscic moj chłopak przynajmniej ma odpowiedialną laske która wie o co chodzi w tabletkach i czyta ulotki a nie zadaje głupie pytania po forum

Gość początkująca anty
to powiedz mi do ku... co tu robisz jak jestes taka mądra??? i czy nigdy nie zadałaś tu pytania???!!! i tak jak napisałam ! spadaj stąd!!! bo nie mam czasu i ochoty pisać do jakichś idiotek!!! które mają ze sobą problemy! i ze swoją główką! nie masz się na czymś wyżyć!! zadzwoń po swoje chłoptasia!!! to Cię przeczepie i będzie dobrze!!! moze będziesz bardziej wyrozumiała... hahhaa!

Gość wizja
Proponuję: umówcie się na wizjii i się pobijcie...

Gość mała cwaniaraaa
To nie pisz do mnie hahah widze ze Cie kreci odpisywanie na moje posty. A o moje zaspokojenie i o mojego chłopaka sie bądz spokojna wszystko u nas w porządku - dzięki że się martwisz ale nie potrzenie :D a Tobie radze ksiązki poczytać bo coś zle z Twoją wiedzą i widze ze z nerwami tez! wyluzuj hihi

Gość poczatkujaca anty
nie chcialabym sie z nia bic! ona raczej ma jakies problemy ze soba! po to jest ta strona stworzona zeby mozna bylo zadawac pytania! nie podoba sie! to niech wejdzie sobie na strone z bajkami!

Gość mała cwaniaraaa
po raz drugi : niemartw sie u mnie naprawde wszystko ok i nie mam problemów w przeciwieństwie do Ciebie bo Ty ulotki nie umiesz przeczytac oh jaka szkoda 23lata a taka głupiutka hmmmm żal żal że w takim kraju żyjemy buhahaha

tia... dobra- jedna niech się cieszy, że jest taka mądra i nie musi zadawac pytan na foro, a druga niech reaguje na odpowiedzi normalnych ludzi a nie wdaje sie w głupie dyskusje

Gość poczatkujaca anty
oj, ja mam problemy z nerwami? dobre!!! nie kreci mnie pisanie do ciebie tylko sobie nie pozwole zeby ktos nazywal mnie "pusta"! Tylko dlatego ze o cos zapytalam! i to nie jest jakies banalne pytanie! takze zycze ci milego wieczoru! i zacznij pic meliske! i nie wchodz tu jak masz problemy z opanowaniem swojego glupiego zachowania!!

Gość poczatkujaca anty
nie no rozwalasz mnie! to sie przeprowadz wariatko do Rumunii! albo nie wiem gdzie! a co? Ty penie przed uzyciem wszystkiego czytasz ulotki? jak zrobic kawe? -instrukcja, jak zalozyc prezerwatywe- instrukcja, jak opanowac nerwy- 10 oddechow! Bujaj sie dziewczynko!

Gość początkujaca anty
moniak- masz racje! nie ma co sie wdawac w takie dyskusje. Ide moze lepiej poczytac ulotke, tam napewno pisze to co na forum! na bank! i mozna zadac pytanie a ulotka sama odpowie jak maja inne kobietki! życzę wszystkim milego wieczorku OCZYWISCIE TYM NORMALNYM ZYCZLIWYM LUDZIOM! :-)

Gość mała cwaniaraaa
Do zrobienia kawy nie potrebuje ulotki mówie o lekach i znowu twa pustota wychodzi haha. Melise polecam Tobie zamisat tabletek bo widac juz po pierwszym opakownaiu Ci zaszkodziły.