Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ONKA

co może być nie tak??

Polecane posty

hej dziewczyny mam problem a więc już tydzień spóżnia mi się okres robiłam bobo test i wyszło że nie jestem w ciąży jednak coś musi być przyczyną tego opóźnienia? wiem że lekarz tu jest najlepszą poradą jednak teraz nie mam jak studiuje daleko i nie mam na to czasu niestety:( czy to opóźnienie może być związane ze zmęczeniem? z góry dziękuje :)

Gość kartofel czy seler
jesteśmy lekarzami wirtualnymi i powiemy Ci na pewnoco jest przyczyną braku u Ciebie miesiączki haha

Gość ursalinda
Hej tak stres moze byc powodem opoznienia sie miesiaczki. Moga byc tez inne powody- zmeczenie, zle odzywianie,odstawienie tabletek anty,ale tez moga byc inne powazniejsze powody np.torbiele na jajnikach itd. wiec jak zwykle najlepeij pojsc do lekarza:)jesli wiesz ze nie bylo sytuacji ,ktore potencjalnie moglyby spowodowac ciaze, to poczekaj kilka dni i sie nie martw. Jesli sie boisz -powtorz test, ale zrob innej firmy, jak wynik bedzie negatywny i jak nadal okresu nie bedzie koniecznie udaj sie do gina!

Gość jola78
a zabezpieczałaś się przy stosunku?

niee ale robiłam 2 testy i oby dwa wyszły negatywnie

Gość jola78
ale testy w terminie spodziewanej miesiączki tak? Bo wtedy jest najbardziej wiarygodny

Gość kakakalllll
Laska wytłumacz mi jak można sie nie zabezpieczać???????

Ciebie to chociaż coś boli mi nic nie jest :( nie wiem jeszcze poczekam kilka dni a później pójde do gin:/

Gość ze mna tez nie tak
hej ja mam dzisiaj 42 dzien cyklu, okresu nie ma, boli mnie brzuch jakos dziwnie, przed chwila robilam test, jest negatywny..tez nie wiem co jest grane