Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuję się jka flak

Lepiej być nie może

Polecane posty

Gość czuję się jka flak

Trochę się poskarżę, bo mi ise w środku gotuje. Dziaij się dowiedziałam, ze mój były menedżer wystawil mi takie referencje, ze nigdzi enie mogę znaleźć pracy. Jestem spalona. Maisto jest małe, nie ma zbyt wiele możliwości. Ten gnój nienawidził mnie od początku , bo mam wyższe wykształcenie od niego, zrezygnowałam z pracy z powodów osobistych i dzisiaj się dowiaduje od niedoszłego pracodawcy, ze gdy zadzwonił poprosić o referencję, to nie usłyszał ani jednego dobrego słowa ode mnie. Zatłukę gnojka.

idź do niego i zrób mu awanturę...powiedz że pozwiesz go do sądu za krzywoprzysięstwo czy coś tego typu jeśli tego nie odkręci...

Gość czuję się jak flak
Do sądu?ja mam nerwy w strzępach i jeszcze po sadach będę się włóczyc.Wiem, ze powinnam walczyc o swoje, dlatego zadzwoniłam do niego i zapytałam dlaczego naopowiadał takich bredni na mój temat i czy sobie w ogóle zdaje sprawę z tego, ze bierze na swoje sumienie, to że ktoś nie ma za co żyć. Chryste!latam roznosze CV i się dziwię, ze nikt nie dzwoni.Teraz już jasne, ze wszyscy, którzy do niego zadwonili po referencje nie mieli ochoty ze mna pracowac słyszac takie opinie.:(

nie musisz iść do sadu...tylko mu tak nagadaj...np. że pójdziesz i pozwiesz go o molestowanie :) w takich sprawach jak i w sprawach gwałtu nawet nie trzeba mieć świadków bo wierzą kobietą prawie ze na słowo ...:)

uwierz na pewno zmięknie...albo powiedz że powiesz jego żonie że mieliście romans :) sztuka perswazji :)