Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jimmi J

Slicznotki dlaczego zakladacie...?

Polecane posty

Do ta co ma duży biust i dekolt Napewno wiesz ze kazdy facet lubi duzy biust nawet jak tego nie mowi bo jebo partnerka ma maly to i tak lubi na taki popatrzec przeciez facet to wzrokowiec

Gość Jimmi J
czy partnerka ma maly czy duzy facet i tak bedzie patrzec, tylko sa dwa rodzaje facetow; tacy co tylko popatrza, i tacy sie nie zostawia tak tego:)

Gość Jimmi J
czyli zagaduja, flirtuja, chca sie umowic w wiadomym celu...

Gość Jimmi J
na moim przykladzie zle, bo nie jestem sam ale zauwazylem ze jak jestem w zwiazku mam bardzo duzo okazji...jak bylem sam nic nie bylo! i najlepsze ze te okazje sa takie, ze duzo nie musze bo same sie pchaja... ale nie chce zdradzic bo nie w tym rzecz... dziewczyny jestescie tak piekne, zadbane, gorace ze nie sposob myslec o was! no i drugi problem, ze kobiety uwazaja ze facet swinia, wykorzystal, porzucil... itd. spotykal sie, oddalam sie mu i slad zaginal po nim... ale niestety tak jak widze na swoim przykladzie, kusza... i to bardzo!! Mam taka na solarium kokietke, strasznie seksowna, i jednak widze ze chce cos wiecej... ja tez chcialbym bo jest nie do opisania... ale jak mam pozniej sluchac jaki bylem cham! a wiadomo jak to pozniej jej kumpele itd... no i to oczywiscei ze byla by zdrada!

Hej Jimmy czy wszystko co widzisz i jest ładne to musi być twoje. Przecież wtedy straci swój urok i przestanie być aż tak pociągające.

Gość opuszczam temat

Fajny facet jesteś Jimmi...ale nie chciej mieć wszystkiego co ci się podoba, bo to przestaje mieć urok...

Gość Jimmi J
wszystko musi byc moje... no to akurat strzal w dziesiatke. Ja tak mam i chyba kazdy facet, ze musi i koniec, nie moze czegos zostawic bez choc drobnej ingerencji... Moze gdyby jakas kobieta nei patrzyla sie na mnie mimo moich usilnych prob to ok - odpuszcze, ale jesli jej oczka sie masla to... hm.. chce ja zdbyc dla wlasnej satysfkakcji, do tego ze czuje sie jakis wielki ze ja bylem tak w stanie zbajerowac ze cos z tego bedzie... nie umiem okreslic "tego czegos" ale faceci wiedza napewno o co mi chodzi! Ciekawe to jest, bo jesli cos dostane, to co bardzo chcialem to pozniej szybko sie nudzi, albo jest ktos nowy... ale to juz inny temat nei ma sensu zebym o tym pisal. bo jesli dwoje ludzi miedzy ktorymi jest chemi choc przez chwile i podejmuja kolejny krok musza tez ustalic co po tym kroku... w kazdym badz razie, bo wjezdzam na inny temat, coz tak to juz jest ze chce sie niewiadome, jesli jest przesliczna kobieta to oczywistym jest ze chcialo by sie z nia pobawic... i zaspokoic swoje rządzę! Facet jeden: ciesze sie ze sie ze mna zgadzasz no i Sloneczka ciesze sie ze nie pojechalyscie ze mna, tylko staracie sie to jakos wyjasnic:)

wiesz chyba jak kazdy facet widzacy jakas fajna kokietujaca kobiete chce ja miec, no juz w jakim celu to zalezy od faceta ale miec! Nie musi byc sliczna, zgrabna itd. musi w sobie miec to cos, dla czego szalejemy i nie mozemy wytrzymac az do tego stopnia, ze poprostu jak gdyby nigdy nic zagadujemy. No i albo to wychodzi albo nie:) coz nie raz sie nie udalo, ale z drugiej strony jak nie sprobujesz to co? nie ma nic:) Wczoraj gdy zobaczylem ta laske to naprawde, przez chwile nie moglo do mnie dotrzec, ze jest taka ladna, ze ma taki dekolt, ze jej piersi sa przesliczne... no uwaga ze ma przesliczne oczy, bo na to tez zwrocilem uwage:) miec wszystko to oczywiscei chore, bo my chcemy to miec i pozniej nam przechodzi, a niestety kobiety czesto ludza sie ze cos z tego bedzie powaznego.. przez co dochodzi do seksu, nam dobrze, kobieta czuje sie wykorzystana bo liczyla na zwiazek... sa takie przypadki, sam mialem oj jak mnei to denerwowalo, mimo ze wczesniej ustalilem warunki spotkania to mimo wszystko ona myslala ze to bedzie milosc.... dlaczego Skarby wy tak myslicie? i macie powiedziec, czy odrazu zagadywac i walic prosto z mostu zamiary, czy jednak delikatnie, szarmancko... :)

na szczescie sa na swiecie dojrzali faceci, ktorzy nie mysla o kobietach tylko w kategooriach seksu. Kiedy kobieta sie usmiecha, nie ma na mysli seksu, moze miec na mysli mial rozmowe. Kiedy kobieta nosi bluzke z dekoltem, chce ladnie wygladac,a nie isc z kazdym byle dupkiem do lozka. Zalosny jestes, Jimmi i gdybys mial odrobine rozumu, wstydzilbys sie swojej niedojrzalosci.

Gość kiki gonzala
Boże jaki ty prosty jestes.... zobaczysz kawalek tluszczu ( tak piersi to głownie tłuszcz) i co juz powstrzymac sie nie mozesz ??? współczuje twojek dziewczynie Załosne

tez wspolczuje twojej dziewczynie:/nie chcialabym miec takiego faceta jakim ty jestes:/ napaleniec głupi:/ i nie prawda ze kazdemu sie podobaja wielkie cyce, zalosny jestes. i nie kazdy gapiac sie na cyce ma ochote dziewczyne przeleciec, no sory:/ szkoda slow, nara debilu:/

Zakladam, bo lubie :P Nie po to, zeby jakis stary napaleniec sie gapil bezczelnie, bo mu jakas laska nie zrobila dobrze. A Twojej dziewczyny to zal... i tyle.

Ja ci odpowiem. Pracuje z samymi facetami. Czesto chodze do pracy w bluzkach zapietych po sama szyje lub ze stojka (podobaja mi sie takie bluzki) i powiem ci ze potrafie od kolegow (bardzo kultularnych chlopakow )wpatdujacych sie w moj niewidoczny dekold uslyszec ze mam piekne guziki w bluzce :) Takze uwazam ze facetow wszystko potrafi podniecic.