Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o jezu..

co mam zrobic jesli na lotnisku okaze sie ze mam za ciezka walizke??

Polecane posty

Gość o jezu..

niech mi ktos idpowie prosze...do 20 kg mozna wiem, zwazylam dzisiaj i wyszlo 15 ale to byla waga lazienkowa(elektroniczna) ale i tak moglo zle przeciez pokazac...co zrobic jak sie okaze ze przekracza 20 kg na lotnisku? Dodam ze nie mam kasy placic nie wiadomo ile za kazdy dodatkowy kg...

Gość o jezu..
a moge np. przepakowac do reklamowki cos i zabrac ze soba na poklad??

zalezy od linii - normalne przymykaja oko do 5 kg, tanie tna od razu, mozna robic slodkie oczy mnie sie kilka razy udalo. A ostatnio poszedl taki tekst: - Ma pani 5 kg nadbagazu - Bo to sucha krakowska leci dla emigrantow Usmiechnal sie machnal reka i puscil :P

Gość o jezu..
no wlasnie lece z easy jet...tylko nie chce placic za nadbagaz...ale myslicie ze moge przepakowac cos do bagazu podrecznego??no chyba tak??

Gość Eastenders
a gdzie lecisz i jakimi liniami? Jak tanie to różnie może być, zalezy od pracownika lotniska i jego.jej humoru. Jak czarter do do 5 kg przymykają oko i czasem nakleją "heavy" i po sprawie.

Gość o jezu..
no i do Polski lece oczywiscie...

Gość Eastenders
Jak zważyłas na łazienkowej i masz 15 kg to do 20 dużo Tobie brakuje, a nawet gdybyś miała +/- 1 kg to pikuś. Nie panikuj. Jak bedziesz wracac i bedzie za duzo to weź w podręczny troche ciuchów czy coś ciężkiego.

Gość o jezu..
no troche sie uspokoilam...jak beda wzyc to bedzie chwila prawdy:P dzieki za wszytskie odpowiedzi... pozdrawiam

Gość o jezu..
a jeszcze jedno mam pytanko...czy moge w bagazu podrecznym miec ladowarke do telefonu???

Ja zawsze mam nadbagaż:)Raz miałam 5kg a po świetach miałam 10kg nadbagażu!hahah i puszczali mnie za każdym razem:)Zawsze jak podchodziłam to ładnie się usmiechałam... a leciałam central wings p.s raz mój kolega miał 3 kg nadbagażu i kazali mu płacić za kazdy kilogram!