Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nosek20

renta socjalna czy ktos wie??????

Polecane posty

choruje na zespoł paranoidalny dostałam rente socjalna na rok czasu, moja przygoda z kłopotami zdrowotnymi, lękii inne zaburzenia miały miejsce przed 18 rokiem zycia mam to udokumentowane ale do lekarza poszłam dopioero po 18 rokiem zycia do psychiatry, tam pisze w \\historii ze skarze sie na dane zaburzenia ktore wystepuja od roku czasu, i własnie mam pyrtanie, czym mam szanse na rente dozywotnia??? bo lekarz mi powiedział ze jesli zachorowało sie przed 18 rokiem taka szansa istnieje....dodam ze na zespoł paranoidalny zachorowałam majac 20 lat, przedtem moje objawy pani psychiatra przypisywała zaburznieom emocjonalnych i zaburznieom osobowosci\\, prosze o rade

Gość a skad wiesz
ze dozywotnio bedziesz chorowac? bueheh

napisałbys cos bardziej konstruktywnego niz twoje buhehe leki przestane brac po jakis 2 latach i chodzi mi po prostu zeby miec przez ten czas rente, i tak z niej bym zrezygnowala predzej czy ponzniej bo przy niej mozna zzrabiac niecałe 600zł

Gość lola99
Witaj nosek20 bylam w podobnej sytuacji co ty ja takze zachorowalam przed 18 rokiem zycia i dostalam rente socjalna pierwsze na rok pozniej po roku musialam znow stawac na komisje i tak mialalam ja przedluzana.bralam ja przez 7 lat ale nie moglam pracowac i ty takze jak pojdziesz do pracy i przekroczysz kolo 700 zl brutto to ci ja zabiora takze moglabys miec dozywotnia rente ale bys musiala pracowac za "marne grosze" a to sie w sumie nie oplaca P.S jeszcze jedno nie wiesz urzedniczka w ZUSIE nigdy ja przez nie stracilam rente bo mi zle doradzily moja rada jak bedziesz miala jakis problem poprostu zapytaj sie kogos kto sie na tym zna zaufanego pozdrawiam jesli bedziesz jeszcze miala jakies pytania to napisz swoj emai sluze pomoca

Gość zapomnij o rencie na stałe
moja mama choruje na RZS i jest po zcterech udarach, dali jej rente pierwsza grupę na dwa lata.... Na stałe przyznają w bardzo małej ilości przypadków i czesto na zasadzie bez mozliwości podjęcia pracy,