Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimi778

czy można w ciąży pić smecte?

Polecane posty

Gość mimi778

Bardzo proszę o pomoc,jestem w 24 tc.i od kilku dni mam biegunkę,i mam pytanie czy mogę wypić chociaż jedną saszetkę smecty?Bardzo proszę o odpowiedż i Dziękuję Bardzo:)❤️🌼

Gość nie mozesz
lepiej idz do lekarza i sprawdz czemu masz ta biegunke, z reszta biegunka a szczegolnie zatrucie pokarmowe sa bardzo niebezpieczne!!!!!!!!!!!!!

Gość nie pij niczego
to nie bezpiecznie,czytalam ze nie mozna brac zadnych lekow na zaparcia i biegunke

Gość mimi778
tylko że to nie jest zatrucie pokarmowe tylko przesadziłam z jedzeniem mandarynek bo zjadałam ich około 1 kg.dziennie, tak to nawet mnie brzucho nie boli,więc to nie może być zatrucie.

Gość hmmmmmmmmm..
mimi jestes z zabrza?

Gość cytrusy w ciazy
sa bAAAAAARRRRDDDZZZZOOOOOO niebezpieczne, lec jutro do lekarza zebys czegos dzidzi nie narobila!!! pamietaj ze ona je to co ty, wiec jak masz rozwolnienie dzidzia tez sie zle czuje1!!!!!!!!!!!!

Gość elena00000
ile mozna wziac tych saszetek smecty w ciazy.na poczatku ciazy? bo wzielam 1 saszetke, ale nie pomogla

Gość przyszlaa mamuskaa
spokojnie smecte mozna brac, mi lekarz tez pozwolil, po co masz sie meczyc i dzieciatko tez (chociaz ono ma wlasna ochrone) :)

Gość kto takie glupoty o cytrusach
napisal :D A smecte mozna brac w ciazy, owszem

Gość salanas
Z takimi rzeczami nie idzie się na forum, tylko dzwoni się do lekarza i radzę się konsultować z nim od razu na początku ciąży. Biegunka może być bardzo niebezpieczna - nie powinno się jej bagatelizować. Raczej można, ale przecież tylko lekarz ci powie konkretnie. Chyba jednak każdy przypadek jest inny.