Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telebloideczka

on ma narzeczoną a ja go kocham

Polecane posty

Gość telebloideczka

tak jak w temacie:( on ma narzeczoną, mówi, że ją kocha, ja kocham jego :( spotykamy się czasem kochamy... wiem jak to wygląda, ale nie potrafię tego zakończyć :(

Gość zdarza się

Gość dweatrgtruik
wiesz ja sadze, ze on ja kocha ale troche weszlo rutyny i chce sprobowac z inna. Ciebie tylko rozpatruje w kategoriach seksulanych, na pewno cie nie kocha. Tak tak tak wiele facetow ma, zdradzaja a kochaja partnerki bo zwiazek staje sie nudny i w sumie seks z 1 partnerka staje sie nuzacy

Gość Major Skin Head

Gość hkjhgdgdgf
ja na twoim miejscu bym sobie dala spokuj!!

Gość kropka.....
Miałam podobną sytuacje, tylko że on zostawił nazeczoną i był ze mną (nie namawiałam go, sam tak zdecydował bo doszedł do wniosku że kocha mnie) ........ pomimo że był dla mnie wszystkim to nie było kolorowo z powodu mojej zazdrości bo ONA wciąż go kochała i chciała odzyskać. Przyjaźnili się. W końcu wrócił do niej. Teraz wiem że ja byłam tylko czymś nowym, "świerzym powiewiem" w jego życiu. Twoj facet powiedział Ci że kocha nażeczoną wiec nie miej nadzieji ze ją zostawi. Wiem że jest Ci trudno ale radze znaleść innego mężczyzne który bedzie tylko Twój i nie bedziesz musiała sie nim dzielić .........

Gość masz szanse moze cie pokocha

Gość on ma narzeczona
ktora kocha i z ktora planuje slub a z toba spotyka sie na ruchanie? bardzo romantyczna historia, wzruszylam sie

Gość telebloideczka
Nie rozumisz, ja go kocham :(

Gość on ma narzeczona
aaa... to całkowicie zmienia postać rzeczy! :O czego wlasciwie od nas oczekujesz?

nie kumam facetów. dlaczego nie odejdzie od narzeczonej ? przeciez moze być z tobą?

Gość telebloideczka
sorry, poprostu muszę się gdzieś wygadać ... nie wiem jak zakończyć tą znajomość :(

Gość do kropki
kropka jak miło coś takiego usłyszeć... żyje nadzieją ze wróci ... odszedł do innej po 3 latach bo powiedział że jest zmęczony... milczał 1,5 miesiąca... teraz mówi o przyjażni... rozmawiamy juz jak dawniej, wspomninamy co było ... czuje że zaczyna wracać i zrobię wszystko żeby wrćił i tamta zostawił.. brutalne ale prawdziwe i szczere

Gość telebloideczka
kropeczka ale nie wiesz jak trudno powiedzieć "nie" kiedy dzwoni :( a z tymi jego uczuciami to jak sie kłócimy to mówi, ze ją kocha, jak się nie kłócimy to mówi, że nie może jej zostawić bo są razem tyle lat i jak to, jak wszyscy, rodzina wiedzą ze planują wspólne życie...

dam ci dobrą rade jak masz troszkę rozumu i godności do daj mu i jej spokój a życie niech sie toczy dalej nic na siłę zresztą nie mam dobrego zdania o takich jak ty...i nigdy nie będę miała - robicie z siebie takie biedulki zranione a tak naprawdę to jedno określenie pasuje do takich jak ty. ...chyba się domyślasz jakie ..

Gość ja bym go
ja bym go zostawila dlatego, ze balabym sie, ze kiedys ze mna tak postapi..i tyle, ale pewnie masz szanase aby go zdobyc, wystarczy byc bardziej niedostepna. tylko na co komu taki "facet"

Gość telebloideczka
jakie kochanie?? to on do mnie dzwoni, i przyjeżdza!! nie ja do niego!! ale Ty jestes z tych wrednych bab które wszytko zwala na kobietę!! jakby Twój mężulek bzykał sie z 10 laskami to oczywiscie nie była by to jego wina tylko ich !! a zresztą co można powiedziec o dziewczynie co ma nick Sylwusia Przemusia, a może Twój też Ci przyprawiał rogi i masz odraze do innych kobiet ??

Gość popieram to

Gość proba nie
strzelba, a moze Ci sie uda!! zycze powodzenia :)

wiesz takie jak ty to naprawdę są żałosne sama z siebie robisz tu biedną sierotkę tylko po co? nie mam nic do kobiet normalnych które wiedzą co robić gdy facet jest zajęty a ty najwyraźniej masz z tym problem. a co cię obchodzi moja nazwa jest taka bo tak mi pasowało co nie musi nic oznaczać bo w przeciwieństwie do ciebie nie wstydzę sie wyrażać swego zdania a ty jako pomarańczowa to masz wiele do ukrycia...a co żal ci dupę ściska że mam męża ...?

Gość telebloideczka
hahaha nie no mieć męża to wieli wyczyn :P gratuluje osiągnęłas szczyty swoich mozliwosci ;)

a to że nie ty do niego latasz bo on musi robić to za plecami innych po kątach...no przecież nie bzyknie cię przy swojej narzeczonej,,,,

Gość telebloideczka
a czytać ze zrozumieniem naucz sie Ty :P bo kochanie to było do Ciebie ;)

Gość hahahahahahahahahahaha
mała kłotnia