Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jumper

Jak dlugo sie opalacie na solarce?

Polecane posty

Gość Jumper
niezrozumialem twego postu "kkjakaj" to wkoncu co ile chodzisz co tydzien czy co 10 dni ? :|

Gość Jumper

Jak czesto chodzicie i jak dlugo opalacie sie na solarce? :)

Gość hehehehehhe
ja na poczaku tez nie zrozumialam ale ona chodzi co 7-10 dni na 8 minut :P a ja chodzę w miarę mozliwosci raz na tydzien lub na 1,5 tygodnia na 10 minut

Gość Hanniee
az na 2-3 tygodnie na 20 minut - w zupelnosci mi wystarcza, nie mam aspiracji na hebanowa skore ;P

Gość kkjakaj
co tydzien-10 dni na 8 minut.

Gość a katia co nei jest szkodliwe
Wszystko nawet ruszenie dupy na dwor jest szkodliwe bo wdychasz spaliny i szmery bajery :) Ehh tam niechodze na solarke ale raczej z braku kasy niz z powodów zdrowotnych wcinam marchewe a no i balsamik z samoopalczem uzywam w zime :) a na wiosne ide do solarki i potem w lato sie lepiej opalam :) no i w lato tez chodze bo mi sie opalenizzna w zime trzyma ładnie moze nie tak widocznei ale zawsze cos zostaje :)

Gość a te z was co chodza
wlasnie raz na 3 tyg jaki to daje odcien ? ja jestem raczej jasna i planuje troszke pochodzic na solarke

Gość Hanniee
mi daje dosc ladny naturalny odcien a ze przez te 3 tyg jeszcze wyraznie nie zejdzie tylko przyblaknie to nie ma jakis drastycnych roznic i ogolnie wyglada jakbym caly czas zachowywala taka sama opalenizne. ale jak masz jasna karnacje typowa to nie lez tam 20 minut ;P ja mam jasna ale sie nigdy nie spalam i dlugo sie opalam, to dlatego tak dlugo siedze

Gość na szczescie na takich
katia ma racje. kiedys chodzilam i terz mam nauczke. nigdy wiecej nie pojde. solarka jest bardzo nie zdrowa. w konsekwencji powoduje przebarwienia i nieodwracalne starzenie skory. poza tym opalenizna po solarce to obciach, ale zaraz odezwa sie zolte zwolenniczki... niestety tez uzaleznia... pewnie ze wszystko szkodzi, ale nie zamierzam sama swiadomie sobie szkodzic

Gość Hanniee
ja tam nie ejstem zolta ;P mam taki sam kolor jak po sloncu. skore tez niszczy tak jak slonce ;)

Gość na szczescie na takich
i tu sie mylisz, gdyz niszczy ja bardziej niz slonce gdyz na sloncu miuialabys opalac sie kilka godzin aby miec taki efekt to chyba logiczne. z reszta jak ktos ma troche oleju w glowie to uzywa na dzien kremow z filterem aby zapobiec szkodliwemu dzialaniu promieni slonecznych, do tego opalenizna z solarium nie wglada naturalnie. opalapam sie sama kiedys i pracowalam w solarium wiec wiem co pisze...w wilu krajach opalanie sie na solarium jest tylko dla osob doroslych ze wzeg;edu na swoja szkodliwosc, ale Polkom mozna wszystko wcisnac...

Gość kkjakaj
Rzeczywiscie dziwnie napisalam :p A jak juz ktos słusznie zauważył chodze co 7-10 dni na 8 minut.

Gość Hanniee
no ja np spedzam cale dnie w lecie na plazy i w morzu wiec sila rzeczy i tak sa to godziny, wiec takie solarium 20 minut na 2-3 tyg to malo przy tym ;) juz sie pogodzilam ze bede miec na starosc plamy od slonca ;P i uwierz mi, widze jak wyglada moja skora ;) mam zlotawy odcien od zawsze, a solarium uzywam od 2 lat i nigdy czesciej niz powiedzialam, tez nie podoba mi sie jak laski sa czarne w srodku zimy

heh solariium szkodzi bardziej od slonca...... i jeezeli ktos mowi ze nie to znaczy ze ma gowniane pojjecie o tym jezeli ktos nie przesadza to odcienia pomaraanczowego nie bedzie mial........ ale szczerze nie wyoobrazam sobie chodzic przez kilka lat na solarium o_O

w solarium są inne promienie,niz słoneczne,działają na głebszą warstwe skóry,skutki uboczne widoczne są znacznie pozniej ja chodze tylko latem,raz w tygodniu na 7 minut i martwie sie,co bedzie pozniej z moją skórą,ale skoro nie mam gdzie sie opalic,a latem odsłania sie duzo ciała to nie chce chodzic taka biała...

Gość Jumper
up up up :)

Gość zajebiaszcze
obciach ...jasna skora jest szlachetna . ciemna maja na ogol rumunki , cyganki i inne brudasy

Gość jumper
to ciekawe co mają bambusy powiedziec....lol