Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najlepszy dezodorant

POCISZ się??Masz tego dość???kup kosmetyk wszechczasów.........

Polecane posty

Gość ukt8364.
a na faceta dziala?

Normalnie jestem w szoku. Stosowalm chyba wszytskie dezodoranty ale i tak po kilku godzinach czułam sie nieświeżo.Swetry zawsze musialam prac po 1 razie!!Bo byly przesmierdnięte pod pachami.Teraz juz tego nie musze robic, skonczyly sie moje problemy z tym zwiazane jak kupilam dezodorant VIchy!!Dla mnie kosmetych wszechczasów!

dziewczyny nie jest on tani bo kosztuje ok 30 zlotych ale naprawdę warto wydac ta kase!!

Gość u mnie nie dziala

Gość aliseeee
Tez go mialam, VICHY dezodorant 24 h, placilam 10 euro w IT.Ale najlepszy no i nie zawiara aluminium !! ktore powoduje raka piersi gdyz wnika w skore i juz z niej nie wychodzi.

Gość ja tez bylam zachwycona
ale tylko przez 2 tyg, potem problemy wrocily. jedyne co mi pomaga to antidral raz na jakis czas i meski antyperspirant na codzien

Gość Hanniee
a ja uzywam mydla antybakteryjnego mycia pod pachami i zadnych dezodorantow. od kiedy go uzywam nie smierdze potem wcale, moge cwiczyc pare godzin i nic, tak samo moj facet od kiedy go uzywa nigdy nie pachnie zle. naprawde polecam duzo wiecej niz te pseudo-dzialajace dezodoranty

Ja zapłaciłam 30 zl za VICHY , a działanie -jak inny reklamowany z drogerii, czyli dla mnie zadne! Poczytajcie sobie temat o NADMIERNYM POCENIU- ja własnie tam \"odkryłam\" ANTIDRAL, który stosuje 2 razy w tygodniu i problem zniknął! Wasz wybór i pieniądze, a to tylko moja rada, bo róznica w cenie prawie 20zł, a różnica w działaniu- nie da się określic :) Pozdrawiam

Gość naaaaaaj
najlepszy!!

Gość naaaaaaj
zaden mu nie doruwnuje

Gość hanniee
Ruda, co to jest? Jak dziala? oprocz niego uzywasz jakiegos dezodorantu czy to calkiem zastepuje?

Gość takisi
dla mnie tez jest bomba

hanniee Pisze o Antidralu, który kosztuje ok. 12zł , kupisz w aptece! Ja stosuję 2x w tygodniu i nie wiem co to znaczy być spoconym... Latem prawdopodobnie będe musiała częściej używać...Oprócz tego żadnego innego antyperspirantu nie stosuję! Ma swoje minusy, bo po użyciu swędzi skóra i odbarwia ubrania, ale ja nan noc stosuję tylko i nie na ogolone pachy, bo podrażnia!