Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaa21

czy zwracacie uwage swojemu facetowi gdy..

Polecane posty

Gość smutnaa21

oglada sie za innymi kobietemi?? bo ja dzis wyszlam z siebie jak moj facet gadal ze mna i patrzyl sie bezczelnie na inna laske, gdy mu ta sytuacje wypomnialam to mowil ze nie pamieta aby cos takiego mialo miejsce. az tak mnie oklamal czy bezwiednie gapil sie na ta laske??:((

Gość zagubiona w gaszczu
Moze i bezwiednie, ja tam lubie pokrzyczec na swojego za to, a on lubi moje krzyki i sie cieszy ze jestem zazdrosna, potem mowimy sobie jak sie bardzo kochamy i jest cacy :) I vice versa

Gość Tom.ek
to normalne ze facet gapi sie na laske ale glupio ze robi to w twim towarzystwie

Gość smutnaa21
no wiesz ja tez na niego nakrzyczalam i zrobilam awanture ale... nie wierze ze tyle razy patzryl sie na nia bezwiednie?no jak mozna?!

Gość zagubiona w gaszczu
hmm w zwiazku wazne jest zaufanie i szczerosc. Jesli od razu krzyczalas na niego to moze sie Ciebie przestraszyl. Jesli widzisz go pierwszy raz w takiej sytuacji i chcesz wiedziec dlaczego to warto by bylo sie zapytac na spokojnie (wiem, trudne). On powinien sie wykazac szczeroscia, a Ty zaufaniem i zrozumieniem- podstawa zwiazku to porozumienie. Musze Cie pocieszyc ze wiele facetow jest podobnych, patrza nawet bezwiednie, no ale moim zdaniem takie zachowanie bez uzycia mozgu jest zastanawiajace.

Gość smutnaa21
no to nie bylo od razu, bo po 15 min poszlam z nim usiaac w inne miejsce, i mu mowie ze ciekawe dlaczego gapil sie na inna laske, a on ze co?? ze to co mowie jest smeiszne i o co mi chodzi w ogole?? no to mu przypomnialam ta stuacje to mi mowi ze nic nie pamieta..dziwne:(

Gość zagubiona w gaszczu
hmm dziwne, no ale olej to przeciez jestes od niej i tak lepsza:P niech sie gapi na jakies niedorobki, miej swoja wartosc

Gość widocznie jestes paskudna haha