Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie mam już dość

Mam brzydkie włosy,pomóżcie je zmienić

Polecane posty

Chodzi o to że po prostu brzydko wyglądają,nie błyszczą ani nic a nie są zniszczone.Chciałabym mieć piękne,lśniące,zdrowo wyglądające włoski,przyciągające uwagę,jak większość dziewczyn,które spotykam.Przez to że są takie brzydkie ciągle chodzę w spiętych.Nabawiłam się przez nie strasznych kompleksów :( Błagam,doradźcie coś,jakiś kosmetyk który sprawi,że będę wreszcie mieć włosy,których nie będę się wstydzić :(

Gość Krótkostrzyżona
Szczerze - męczyłam się naście lat, aż mnie oświeciło! Obcięłam na krótkie! I dostałam takiego power'u jak nigdy w życiu! Polecam! A można też łykać tabletki na bazie Skrzypu polnego - pomagają. Powodzenia! :)

Chętnie bym obcięła,bo już nie mogę na nie patrzeć,ale okropnie wyglądałabym w krótkich bo mam okrągłą twarz :(

Gość kup szampon kolorzyzujacy taki
do 24 mys beda lsnic jak lustro + odzywki np z fructis ,a raz w tygodniu rob maseczki na wlosy mozesz kupic w sklepie albo sama zrobic :)

Używałam już różnych odżywek,ale działają tylko tak że włosy są gładkiie i miękkie,a wcale nie wyglądają lepiej :( Niedługo będę farbować,może to trochę je zmieni na lepsze

Gość a ten szampon koloryzujacy
niszczy wloski ? czy potem caly czas co powiedzmy ten miesiac trzeba powtarzac ? widzialam nowa fryzure marii walęsówny nie dosc ze inny super kolorek to swietne ciecie a wlosy tak jej lsnia i widac ze sa grube ze hej.zazdroszcze

Gość kup szampon kolorzyzujacy taki
szampon nie niszczy wlosów moze w jakims małym stopniu ale napewno bardzo widocznie nie duuuzo mniej niz farba :) a blyszcza sie po nim wlosy .Mowie ci fructis odzywka jest ekstra taka na połysk :) mi tam pomaga wlosy sie błyszcza po płukankachz cytryny :) A i moze psikaj je lakierem rozswietlajacym :)

Gość Hanniee
jak ci sie nie przetluszczaja szybko to uzyj nablyszczacza (ja lubie taki z avonu, naprawde dziala!), gwarantuje ci ze zadna walesowna ani inne sholbiznesowe laski bez tego by tak nie wygladaly ;) no i dieta bogata we wszystkie skladniki potrzebne, jak ty jestes zdrowa to wlosy tez.

Gość joaga56
Zainwestuj koniecznie w szampon i maskę Perfect.ME by JF Malcolm . Zobaczysz różnicę. Tutaj http://www.jestesdoskonala.pl możesz dowiedzieć się więcej na ich temat. Poza tym są tam informacje na temat konkursu, gdzie do wygrania jest sporo atrakcyjnych nagród. Co do kosmetyków, to nie zawierają parabenów i sztucznych barwników.

Gość malwinciak90
Idź do dobrego fryzjera :D Ale takiego naprawdę porządnego, nie po maksymalnej taniości. Już się nauczyłam (metodą prób i błędów niestety i często efektem kompletnego mopa na głowie) że niekiedy lepiej zainwestować trochę więcej, ale wyglądać jak milion $. Ja w końcu odnalazłam fryzjera-bohatera, czyli pana Grzegorza Duży z Shake Your Head w Wa-wie. Mega polecam !

Gość Techniczna
Zobacz sobie ofertę Chantal, firma ma fajne odżywki i maski regenerujące. Jeśli moje włosy okiełznały to poradzą sobie z każdymi.

Gość Twaarde
Wypróbuj szampony Elastabion Floslek, fajnie wnikają we włosy i działają na ich strukturę.