Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagmarra

internet mobilny - ktoś korzysta?

Polecane posty

Gość dagmarra

chcę sprawić sobie i rodzinie na gwiazdkę mobilny internet i zastanawiam się nad operatorem. z tego co widzę iPlus ma chyba najciekawsze promocje przed świętami (zastanawiam się czy nie wziąć opcji z laptopem, to by dla córki był). a może ktoś z was może mi coś doradzić?

Gość sebasstiano
interesowałem się iplusem i tą ich nową ofertą z lapkiem. komp jest bardzo fajny. co do samego netu to raczej nie ma z nim żadnych problemów, wręcz przeciwnie, znajomi chwalą sobie bardzo.

mam z orange i nie polecam mobilnego , jestem w zasięgu edge i jest strasznie wolny 237 Kb/s,jak nie jesteś w zasięgu szybkiego internety umts ,hdspa to się nie opłaca .

Gość dagmarra
no to zasięgnęliśmy z mężem opinii znajomych i iPlus zebrał najlepsze noty. tylko teraz nadal nie wiemy, czy brać tego laptopa na raty. w sumie wydaje się że jest b. ciekawy za w miarę przystępną cenę, w necie też go chwalą...

Gość fingerman
wejdź sobie na portale komorkowe, tam jest zestawienie ofert roznych operatorow w podobnych promocjach, mozna sobie porownac. i na portale o laptopach, zeby porownac parametry. alez tego co wiem to np. w bluconnect jest teraz fujitsu, więc duzo lepiej zdecydowac sie jednak na iplusa z lenovo, bo sprzet zdecydowanie lepszy.

Gość szoop87
no, rozejrzyj sie. wlasnie podalam link na forum, gdzie mozesz zadac pytania co do iplusa http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=1031 . mysle, ze ci pomoze. ja tez skorzystalam i sie powaznie zastanawiam nad ta oferta.

Gość sabaka
no, iplus ma najlepszy zasieg. polecam, ja juz jestem stalym klientem. zalapalem sie teraz na oferte promocyjna. Moze zdazycie!

Gość maskakan
Przed podpisaniem umowy na mobilny necik, należy sprawdzić sobie czy w naszej miejscowości jest zasięg i jaką prędkość będziemy mieć. To nic trudnego. Wystarczy wejść na stronę iPlusa i zobaczyć mapkę zasięgu...

Gość w wawie akurat
wszystko ładnie chodzi. ja mam orange, narzekac nie mogę, ale polecić go komuś bym nie śmiała:):P