Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pauliina26

mój ex - co za palant

Polecane posty

Gość pauliina26

Poznałam exa na czacie, w zasadzie na takim jednym forum. Czym mnie uwiódł? Słowami. Potrafił cudownie mówić o uczuciach. Zawsze powtarzał że tyle razy skrzywdzono go w życiu. Pisał dla mnie wiersze. Ogólnie jawił mi się jako romantyk, skrzywdzony przez ludzi, z sercem pełnym miłości której nie ma komu dać. Na spotkaniu okazał się również przystojny i męski. Słowem - ideał. Byliśmy ze sobą niecały rok. Jaki był tego finisz? Okazało się że jest ćpunem, lekomanem, leniem (sam zrezygnował z pracy), kochającym zaciągać długi rzędu kilkunastu -kilkudziesięciu tysięcy zł. Ściagny przez policję i komornika. Okradł mnie. Zdradził mnie z inną kobietą. Okaleczył mojego psa. No i najważniejsze - pobił mnie. Ja się już podniosłam i Bogu dziękuję za to że koniec z tą... kreaturą. Ostatnio weszłam znów na to forum i co się okazuje? Ten biedny, pokrzywdzony chłopczyk uwodzi kolejne. Pisze dla nich wiersze, pisze jak to ludzie go krzywdzili, pisze że bardzo chciałby kogoś kochać. Dziewczyny są oczarowane. Po pierwsze jestem zniesmaczona i zażenowana. Jak taka zgnilizna człowieczeństwa może pisać takie rzeczy. Spotykałam wielu złych ludzi w życiu, ale on pokonał wszelkie granice. Jest, wierzcie mi, złem w czystej postaci. Po drugie - tak strasznie mi żal kobiet które się nim zauroczą. Mnie uwiódł w identyczny sposób.

Gość jaki ma nick

jak byłaś na tyle głupia że dałaś się uwieść na piękne słówka to już twój problem :P

Gość mam nadzieje ze
zglosisls to wszystko na policji i ona zajmie sie tym kolesiem. nic innego nie jestes w stanie zrobic niestety.

Gość pytammmmmmm
kto to???

Gość a jeśli
"Jest, wierzcie mi, złem w czystej postaci." wierzę Ci. trzeba zrobić zbiórkę kasy na czosnek i srebrne kule do srebnego rewolweru. jak przewalisz kasę to naślę na Ciebie Policję i komornika. przestanę wierzyć, ale będę się cieszył że młotka nie kupiłem. ;)

Gość pauliina26
jak to jaki ma nick? przecież to nie na tym forum. Uwieść na słówka? A daj spokoj. Która dziewczyna na to nie poleci? Poza tym przez początkowy okres związku był aniołem. Aha. Był leczony psychiatrycznie. Gdy powiedziałam że pójdę na policję, zagroził że mnie zabije. I wierzyłam że byłby w stanie to zrobić. Zresztą czasami łapał za nóż. Dla mnie najważniejsze jest to że on w moim życiu już nie istnieje, że się uwolniłam. W każdym razie dziewczyny na tym forum są oczarowane. To niesamowite jaką on ma gadkę. One odpisują wniebowzięte i z tego co się orientuję z jedną już przymierza się do spotkania w realu. To straszne. Będzie kolejna skrzywdzona.

Gość fortuuuna
do a jesli: to nie ja, spoza ...

Gość a jeśli
wiem, odreagowuję. dawno się nie śmiałem.

Gość fortuuuna
spać idę. zasypiam przed monitorem. jak Ty dajesz radę...?

Gość pauliina26
aha. No i pisze im jaki jest bogaty. Czyli słowem - opisuje siebie jako romantyka ze złamanym sercem, który kocha zwierzęta (przypominam co zrobił mojemu psu, poza tym on nigdy nie lubił zwierząt, zawsze je kopał itd), który jest samotny, bogaty i szuka własciwej kobiety. A laski aż sikają.

Gość a jeśli
szczerze? dzisiaj jest źle bo za dużo zjadłem i się nie napiłem. od jakiś 3 godzin nie myślę. no ale cóż, czasami trzeba ufać że słowa przebiją się wprost do wyobraźni. uczę się rozmawiać słowami. żeby wiedzieć co powiedzieć jak ktoś się zapyta dlaczego nie mówię i czy mnie w pracy biją. żartuję, wolałbym być niemy.

Gość a jaaaaaa
podaj nick wiele dziewczyn wchodzi na sympatię.. ilove .. single.pl. więc możesz je ostrzec przed palantem Być może twój ex jest tam zalogowany

Gość Mandarynka słodka
co zjadłeś?

Gość a jeśli
sto pytań do. ok. 3 bułki, 4 jajka, 20 gram masła.

Gość bzzzzzddd
jakie to forum, cos na wzor kafe ? podaj nazwe

Gość młoda damo nie zazdroszczę
przyjęłaś go jak rozumiem pod swój dach?

Gość Mandarynka słodka
a może to dlatego, że nie piłeś kefiru? :)

Gość pauliina26
przepraszam, ale nie podam. Jest mało prawdopodobne że tam bywacie, za to wielce prawdopodobne jest to, że on bywa tutaj na kafe. A chyba rozumiecie że nie chcę mieć na pieńku z tym psychopatą. A znowu do tamtych lasek nie napiszę bo i tak żadna nie uwierzy, pomyślą że jakaś zazdrosna babka kłamie na jego temat. Tak tylko napisałąm - jacy ludzie potrafią być obłudni, a kobiety jakie naiwne (niestety też się do nich zaliczałam)

Gość ale głupia jesteś
a co zrobił psu ?

napisz ile ma lat. napisz jak wygląda, z jakiego jest miasta... napisz takie rzeczy, może jakiejś lasce uratujesz skórę

Gość pauliina26
rzucił nim o ścianę tak, że pies stracił ząb. Pies oczywiście jest cały i już zdrowy. Ale nie myślcie że on tak robił i się na wszystko zgadzałam. Te najgorsze rzeczy (pobicie mnie i psa, kradzież) zrobił w ostatnich dniach gdy go widziałam. To i tak cud że zdołałam się go pozbyć, bo twierdził że nigdy się od niego nie uwolnię i jesli chcę to możemy umrzeć razem.

mieszkałaś z nim?

Gość jak tu jest
to i tak sie skapnie ze to o nim czy podasz nick czy tez nie. no chyba ze byłby az tak tępy swoją drogą... przeszłam dwa razy przez podobne piekło jak Ty policja nic nie pomoże - wiem z doświadczenia - własnego

Gość pauliina26
młoda damo... >> naprawdę rozumiem Twoją troskę i dziękuję za zrozumienie. Ale postaraj się mnie zrozumieć bardziej. To jest psychopata, który wątpię by zawachał się przed zabiciem kogoś. Nie podam żadnych informacji na jego temat.Jak możesz liczyć na to że napiszę z jakiego miasta, jak wygląda i jak się nazywa? Przecież gdyby to przeczytał - jutro byłabym martwa zapewne. Tak na marginesie - bił swoją poprzednią kobietę również, straszył ją nożem - nie raz wzywała policję (czasami bywał aresztowany tymczasowo) - ale o tym wszystkim dowiedziałam się po rozstaniu z nim. Najśmieszniejsze / najtragiczniejsze jest to kogo on kreuje z siebie... ideał, człowieka bez wad.

Gość gabi78564
czy jego nick rozpoczyna sie na litere W ?

Rozumiem, ale weź pod uwagę, że jesli facet tu jest to i tak wie, że to o nim. mieszkałaś z nim?

Gość pauliina26
Nie. Nie na W. Na S. Ale nie ma to znaczenia. Forum/czat o którym mówię jest mało popularny, taki tematyczny.

Gość pauliina26
tak, mam mieszkanie i mieszkał u mnie. I pomyslec ze ja go kiedys naprawde kochałam. Nawet jesli nie on tu bywa, to jakieś jego znajome, ktore nie domyślą się po tym co napisałam, ale gdybym napisała dane - na pewno by się o tym dowiedział. Po prostu nie będę ryzykować. I zrozumcie mnie proszę.

a zanim u ciebie zamieszkał poznałaś jego rodzinę, znajomych?