Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trudna sprawa

informatyk pilnie potrzebny

Polecane posty

Gość trudna sprawa

mam problem ze swoim kompem jeśli ktoś może mi pomóc będę wdzięczna ; otóż za karzdym razem jak wlączam kompa wyłącza mi się zapora systemowa i nie mogę z neta korzystać i muszę go zrestartować i włączyć zaporę wcześniej bylo normalnie i kasuje mi cookisy nie wiem dlaczego. A teraz jeszcze przez przypadek wywaliłam relateka czy jakoś tak to się nazywa i nie mam głosu na kompie :-( może mi ktoś pomóc?

podejdz do okna...otworz j e i wywal komputwr....tylko nie zapokmnij potem okna zamknac zeby sie nie odbil od ziemi i nie wlecial z powrotem:):):):)

heh dobry pomysł ale mi ta zapora się od soboty zaczeła wyłączeć i nie wiem dlaczego a i jeszcze ten relatek można go z neta pobrac czy to jest jakiś składnik windowsa?

Po co wam zapora windowsowska ? Już lepiej zainstalujcie sobie softwareowego firewalla , a tego z windowsa wyłączcie w diabły. Nie bardzo rozumiem też co ma zapora do łaczności z netem ? Jestem chętny do pomocy ale niejasno opisałaś problem ...

{ Jestem chętny do pomocy ale niejasno opisałaś problem ... } Bo tu większość szuka wróżbitów nie fachowców. :D

hm. bo to w sumie tak trudno opisać więc może zacznę jeszcze raz. Jak włączam komputer to wyskakuje mi okno neostrady łączę się z netem i na neostradzie mam połączenie a jak chcem do neta wejśc to wyskakuje \"Nie można wyświetlić strony\" i wyskakuje jeszcze taki komunikat \"Generic Host Process for Win 32 Services\" jest nie prawidłowy i zostanie zamknięta aplikacja i mnie z neta całkiem wywala, więc muszę zrestartować komputer wejść w panel sterowania i włączyć zaporę systemową. A wcześniej miałam wszystko w porządku nic nie musiałam przestawiać a pozatym to mi jeszcze te cookis-y kasuje i zakażdym razem jak wchodzę na grono czy gdzieś i wciskam zapamiętaj hasło to przy następnym logowaniu znowu tego hasła żąda, a na kafe np to mi moje tematy wywala i za karzdym razem je muszę dodawać i nie wiem czy to jest wina ustawień w kompie czy moze wina leży po stronie neostrady.

Gość może masz trojana
:)