Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabi32

co to jest wirus hpv?

Polecane posty

Gość No to jak Ty się leczysz
No włąsnie ja pisze o konkretach a ktos tylko manewruje złosliwosciami:)

Amdea - ten filmik to ŻADEN dowód taki sam wiarygodny produkt jak np. magnetyzer do wody daje nadzieję i nic poza tym

Jeżeli chodzi o Zapper - to mam Zapper i generator częstotliwości w jednym. Generator działa bardziej wybiórczo na bakterie, wirusy i pasożyty. Uważam jedanak, że aby właściwie stosować Zapper należy jednak najpierw przeczytać książkę KURACJA ŻYCIA METODĄ DR CLARK, bez tego używanie Zappera na wszystkie choroby nie ma sensu (w książce znajduje się dokładna instrukcja budowy zappera i wskazówki przy jakich chorobach go stosować, a kiedy lepiej użyć generatora częstotliwości). Moim dzieciom (zwłaszcza generator częstotliwości) pomaga - krócej chorują. Najbardziej przekonywujący był dzień gdy dziecko dostało nagle suchego kaszlu, a po użyciu generatora nastawionego na częstotliwość 408 kHz (zabija larwy glisty ludzkiej w płucach) po 3 minutach przestało kaszleć.

super filmiki dziekuje:)nawet nie wiedziałem że takie sa tu dostepne,szkoda tylko ,że nie po polsku:(

No to sróbuj bedziesz miała dowód Ty niedowiarku,a magnetyzery wodne tez działaja:)hehehe,w jakim Ty świecie żyjesz:(

No tak tylko że według metody Clark,najlepsza jest czestotliwosc 30kh,ktora niszczy włąsciwie wszystkie pasożyty,sa tez zappery nastawne od 0-1Mhz