Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamtaramtam1

Dziwna sytuacja!!

Polecane posty

Gość tamtaramtam1

Mam w sumie - dla mnie nie lada problem. Sęk w tym, ze...nie abrdzo wiem o co chodzi, miedzy mna a moim kolega. Znamy sie juz jakis czas, niby juz prawie 2 lata, ale kontakt mielismy sporadyczny, glownie to za sprawa wspolnego, dosyc dlugie wyjazdu. jakis czas temu sie spotkalismy(u znajomych) i cos tam sie miedzy nami zadzialo(podoba mi sie nie przecze). Po kilku dniach sie do mnie odezwal, gadka szmatka- jakos nie idzie mi komunikowanie sie prze net. strasznie dziwnie sie czuje. Spotkalismy sie pozniej, ale rozmowa sie srednio kleila- powiem szczerze, ze z mojej strony, mialam pewien opor, wiec ja tez nie jestem bez winy. problem w tym, ze ...nie jestem jego pewna.Czasem zachowuje sie tak jakby byl mna zainteresowany, czasem nie i pewnie tez dlatego z tego to wynika. Lubi flirtowac z dziewczynami. Dowiedzialam sie, ze tez zapisal sie na taniec z moja kolezanka. Mnie powtarzal, ze jest niesmialy. Fakt, ma problem z wyrazaniem uczuc, ale jakos jest smialy do innych panien- niby z niego flirciarz i dusza towarzystwa- rpzynajmniej takie robi wrazenie. kiedys(wydaje mi sie, ze szczerze- przyznal sie do tego, ze jest niesmialy, ze wiekszosc za takiego uwaza i od tamtej pory to powtarza w spotkanu ze mna). nei wiem, co robic, mam sprzeczne informacje. blokuje sie, bo... nie wiem o co chodzi? Fakt, trudno nam nawiazac kontakt. jest DZIWNIE! jak rozwiazac ta sytuacje? Zreszta co o tej sytuacji myslicie? Kurcze, az dziwnie sie czuje, ze o tym pisze, tutaj!! :/

Gość nie chce mi się czytać
:(

Gość asia......
a ja tak mialam z jednym kolega i teraz po 3 latach sie okazalo ze mnie kochal, ale ja mam juz partnera. ale spotykamy sie i coz...ja go tez kocham...mecze sie strasznie.