Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet do kasacji

Nie ma to jak sie dowiedziec ze twoii znajomi za twoimi plecami

Polecane posty

Gość facet do kasacji

mowia ze smierdzisz ( tzn ) masz intesywny pot...Mam pachy ogolone, codziennie sie myje i zmieniam wszystkie rzeczy, uzywam antyperspirantu ...Odechciewa sie w ogole wychodzic z domu

Jeśli tak wszystko robisz jak napisałeś, to chyba musisz zmienić dietę, innego powodu takiego zapachu nie widzę. Mniej, dużo mniej, mięsa, a więcej, dużo więcej, warzyw.

Gość biedny lekarz z Anglii
chyba pora na nowe nerki kolego ;) coś mi tu śmierdzi

kup sobie antidral w aptece, jest niezawodny. Tylko nie uzywaj go na s świeżo ogolone pachy, tak ze trzy razy w tygodniu i masz spokój na jakiś czas, dobry jest też na stopy.

z krzakami pod pachami niemodnie i niehigienicznie. bleee Nawet faceci się teraz golą i chwała im za to...

A tak to gdzie sie zbiera pot, jak nie ma włosów? Na twojej bluzce :D Taka jest prawda, że jak ogolisz pachy to się szybciej pocisz, po coś nam Bozia dała tam te włosy. Tak samo jak sobie ogolisz na cipce to jest większe prawdopodobieństwo, że dostaniesz grzybicy, bo włosy chronią wejście do pochwy przed różnymi zarazkami i bakteriami. Każdy ginekolog ci to powie.

- facet do kasacji - już się nie odezwał, ale wydaje mi się, że jego problemem nie było nadmierne pocenie się, tylko zapach tego potu. Każdy się poci, ale przeważnie wystarczy higiena i trochę dezodorantu i po problemie, gorzej jak zapach tego potu jest taki, że żaden dezodorant nie pomoże, a na to może pomóc tylko, zapewne, zmiana diety.