Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martakol2

pochwa

Polecane posty

Gość Martakol2

prosze o powazne potraktowanie mojej sprawy do tej pory mialam 3 partnerow, z pierwszym bylo dobrze, z drugim rowniez, ale pod czas tego drugiego zwizku mialam dwa razy lyzeczkowanie macicny teraz jestem z 3 mezczyzna, nie jest on chojnie obdarzony. Najwazniejsze dla mnie byly dwa ostatnie zwiazki. Bedac z Markiem bardzo pragnelam seksu, wystaczylo ze on mnie obejmowal a juz bylam wilgotna, rozmiarowo pasowalo wszystko. Potem byly klotnie awantury i jego ciagle odpychanie mnie. Gdy chcialam zblizenia on mi go odmawial bo np. byl zly. Mysle ze odcisnelo to na mnie pietno. Po pierwszym zabiegu powiedzial mi ze jestem luzniejsza. Nie wiem jak oni lyzeczkuja macicie, jak traktuje sie pochwe podczas takiego zabiegu. Potem byl kolejny zabieg i dowiedzialam sie ze jestem jeszcze luzniejsza. Sama to czulam. Czulam proznie. Prosze mi nie mowic ze cos takiego nie wystepuje bo wiem ze wystepuje. Moja pochwa jest luzna i mozna do niej wlozyc wszystko i wciaz jest luz. Z trzecim partnerem od poczatku nie ukladalo sie seksualnie. Staram sie sciskac pochwe ale nie daje rady i po jakims czasie robie sie luzna i on przestaje we mnie czuc. Pozyzja na jezdzca komletnie nic nie czujemy. Po wielu intymnych i otwartych rozmowach powiedzial mi ze czuje proznie jak we mnie wchodzi. Zdecydowalam sie na operacje zwezenia pochwy. Zabieg wykonano rok temu. Wrocilam do seksu i wciaz mam ten sam problem. Pochwa jest krotsza a nie wezsza. Jestem bliska samobojstwa. Coraz czesciej mysle ze do niczego sie nie nadaje. Partner stara sie mnie wspierac. To nic nie pomaga. Nie rodzilam jeszcze i jak tylko pomysle o tym ze mialabym urodzic to mi sie odechciewa bo zdaje sobie sprawe ze bylabym jak wiadro. Pomocy, moze powinnam isc do seksuologa. Zna ktos dobrego w Gdyni???

Gość Moze delikatny analik wam
pomoze ? Ale taki wiesz z wyczuciem i powolny z duza iloscia zelu . Oczywiscie za obopolna zgoda .

Gość Michu.
możliwe,możliwe.na" łyżeczke" też można.

Gość anonimmo
a moze sprobujcie fisting normalny seksik puki jeszcze w miare jestes ciasna niech chlopak sobie dojdzie a puzniej niech wsadza duzy wibratorek albo reke az bedziesz miala odgazm mialem wiele partnerek lecz zadna nie dala rady ale kreci mnie to i marzy mi sie kobieta ktorej mogl bym wkladac reke albo cos wiekszego niz moj wacek

Gość ON 42
Zmieeń partnera na bardziej dojrzałego bo po urodzeniu dziecka to powie ci ze masz wiadro. Odpuść sobie. Luźna pochwa to żaden problem. Z luźną pochwą seks też moze być bardzo udany. Długi czas byłem z kobieta , która miała luźna pochwę i nie stanowiło to dla mnie, dla nas zadnego problemu. Mieliśmy bardzo udane pożycie. Jak chcieliśmy ciaśniej to kozystaliśmy z odpowiednich pozycji. A jaką frajdę mieliśmy jak wkładalismy wibrator razem z moim małym. A jak ci facet mówi, ze jesteś luźna to mu powiedz że renia grabowska będzie dla niego w sam raz. I jeszcze jedno. Poćwicz zaciskanie pochwy. Dla faceta to jest frajda jak babka potrafi masować penisa pocchwą, niewiele kobiet to potrafi robić.

Wspolczuje ci takich facetow ktorzy cie doluja mowiac ze jestes lazna.Trafiasz na samych zakomleksionych o malych penisach i to jest przyczyna Pocwicz mieśnie kegla Sa to bardzo silne mięsnie wokol pochwy ale sa nie cwiczone i kobiety nie wiedza o nich a naprawde mozna scisnac penisa ze poczuje.

lyzeczkowanie macicy ...to chyba nic innego jak usuwanie ciazy ....z kim Ty sie zadajesz? skoro ciagle cie zapladniaja? ja mam dwa porody za soba...w tym jedno lyzeczkowanie ze wzgledu na to ze nie wyszlo ze mnie cale lozysko....i jestem waska...i nie pisze tutaj zeby kokietowac albo sie glupio chwalic...ale na prawde jestem waska ...moze zacznij cwiczyc prawidlowo miesnie kegla...

Gość Zocha od włocha
to nie tylko usowanie ciazy zywej , moze płód obumarl a ty jusz najgorsze rzeczy myslisz :O

Gość Martakol2
to nie chodzi o mezczyzn bylam ciasna, pamietam z pierwszym bylo ok z drugim bylo tez ok, ale po zabiegach zauwazylismy roznice i to spora potem nam sie nie ukladalo, on mnie odpychal a ja stracilam cala wiare i ochote na seks, rezeszlismy sie chyba nigdy tej wiary do konca nie odzyskalam, czuje ze seks jest dla mnie obojetny kocham nowego partnera, chce z nim byc a on ze mna chcialabym mu dac wszystko co najlepsze a tak nie moze byc jak jest lyzeczkowanie to oni rozwieraja pochwe bo ja wlasnie mam wrazenie ze od tego zaczely sie moje problemy z luzem nie usuwalam ciazy, poronilam w poznych miesiacach i potrzebna bylo lyzeczkowanie zastanwaim sie, przeciez poddalam sie operacji, ale patrze ze oni moze zwezyli cos w srodu ale nie samo wejscie a u mnie w wejsciu jest problem tak jakby rzeczywiscie ktos chwycil mnie z dwoch stron i rozciagnal to jest jakies nienaturalne czy mozliwe ze psychika doprowadza do obluznienia pochwy chyba nie bo ja czuje to fizycznie czuje wlasnymi palcami jaka jestem luzna psychika nie oszuka fizycznosci, czy sie myle w analu tez jest luzno, najpierw bylo ciasno, a teraz czuje luz, moj mezczyzna tez prosze zle o nim nie mowic on mnie kocha i akceptuje to ja bym chciala zeby bylo lepiej

Gość gość
Co za bzdury. Łyżeczkowanie macicy nie oznacza aborcji. Ten zabieg wykonuje sie przy róznych schorzeniach kobiecych - miesniackach, guzach, krwotocznych miesiaczkach zwiazanych z zaburzeniami hornmonalnymi itd.....Kurcze, strasznie Ci wspolczuje.....nawet nie wymawiaj takiego slowa, jak samobojstwo, bo aż mnie zmroziło. Moja babcia mawiała, że swiat stoi na ciipie, a penisem jest podparty...mowila to z ironią, bo czesc ludzi nawet jak czytam to forum to chyba naprawde mysli, że seks jest priorytetem w zyciu...seks to nie wszystko. Żeby przez wielkosc pochwy bac sie ciąży...nonsens. Nie boj sie miec dziecka, przynajmniej bedziesz miala jakąś radosc z zycia...a potem zrob sobie jeszcze jeden zabieg zwezania, ale u jakiegoś dobrego, sprawdzonego specjalisty.....i prosze Cie, nigdy nie mysl, że jesteś do niczego, bo Twoja anatomia robi Ci psikusy.....i kurde.....naprawde....masz jakiś nieczułych tych facetow, że tak wpedzają Cie w kompleksy. Tak jak ktoś napisal, jest tyle pozycji np. przy zlączonych nogach partnerki....gdzie facetowi i Tobie wydawac sie bedzie, że jestes ciasniejsza...tylko trzeba poprobować. Anal tez może być tu dobrym rozwiązaniem, tylko kurde sie kobieto nie zalamuj. Pochwa to nie caly świat!

Gość gość
Widze Bystry, że masz jakoś mało do powiedzenia w temacie. Dla tej dziewczyny to widac naprawde duży problem. Jak nie umiesz pomóc, to byś darował sobie głupie odzywki.🖐️

Szkoda ze macie takie \"zasadnicze\" podejscie do seksu, tz. seks to koniecznie stosunek, penetracja, itd... Zwlaszcza jezeli nie wydaje sie to wam dawac wiekszej satysfakcji ...Poza tym, jak tam fiuta nie pchacie caly czas, a tylko delikatnie, na chwile i w ramach uromaicenia, cipka sie az tak nie rozciaga ... Osobiscie wole rozne \"pieszczoty\" i seks oralny a \"stosunek\" raczej na dokladke czy tez dla .. urozmaicenia .. Osobiscie w ogole nie mialbym wiekszego problemu z tym co opisujesz ... Najbardziej lubie rozne wersje zabawy w lodzika i minetke poloczone ze stymulacja paluszkiem albo dlonia :)

A juz zwezanie pochwy to zuplena szajba.. Toz to powazny zabieg ! Nauczcie sie wzajmenie lizac i uzywac zabawek :p

Gość Martakol2
ja chce seksu, takiego prawdziwego a nie calego rozmaicenia ktore proponujecie na to przychodzi czas pozniej jak ludzie naciesza sie seksem, czyli penetracja itd. mi nie bylo to dane znaczy sie czulam i bylam ciasna, bylo fajnie ale jak na to patrze to 1. ciagle walczenie o uczucia i o to zeby on chcial sie ze mna kochac i jego odmowa traktowanie mnie jak smiecia chyba mnie zalamaly moze powinnam isc do seksuologa??? mowie o tym 2 zwiazku 2. te lyzeczkowania, myslicie ze oni mogli fizycznie uszkodzic mi poche jak chcieli dostac sie do macicy 3. dlaczego zabieg zwiezenia nie przyniosl rezultatow kocham mojego partnera, wiem ze on chce byc ze mna, ale wiem tez ze nie czuje pelnej satysfakcji tak bardzo chcialabym nam ja dac nie rozumiecie mnie wiem ze seks to nie wszystko bo sie piescimy, dotykamy i jesy cudnowenie ale ja tak bardzo chce sie kochac chce zebysmy sie czuli to wszystko jest takie niesprawiedliwe.

Gość ehhhhh
Marudna jestes.. Pisza ci ludzie zebys spoko do tego podchodzila a ty dalej swoje .. idz do lekarza !

Gość wilhelminna
A mi się też wydawało, że jestem hmm... luźna... Mimo, że mój facet mówił, że on czuje dobrze to ja w niektórych pozyjach czułam go słabo... Któregos razu sie ostro bawilismy i oprócz penisa wcisnął mi w szparke jeszcze 2 palce... Myślałam, że się popłaczę z bólu. Więc chyba nie jest ze mną tak źle. p.s. A tez byłam na konsulacji zwęzania pochwy u lekarza i on popukał sie w głowę... powiedział, że prawidłowo pochwa ma szerokosc trzech palców. Jesli włozysz 3 palce i czujesz zaciskające się na nich ścianki pochwy to znaczy, że problem masz w głowie a nie w ...

Gość Martakol2
ja wloze 4 palce i czuje luz :( nie dam rady tak dluzej zyc mi sie odechcialo

Gość a cwiczyłać po zabiegu
mięśnie kegla?? po kazdym zabiegu trzeba przejść rekonwalescencję. nic nie przychodzi od tak. trzeba trochę poćwiczyć, popraciwać.

Gość beth champion
BYSTRY JULEK Mi nie jest dobrze na jeźdzca. Nie cierpię tej pozycji. Wszystkie inne tylko nie ta. (co nie znaczy, że tego nie robię na życzenie partnera) ;)

Gość doth_s
Jak on Ci sypie tekstami, że jesteś zbyt luźna, to mu odpowiedz, że poprzedni faceci nie narzekali... bo byli po prostu lepiej zbudowani... A swoja drogą dupek z tego goscia...

Gość Martakol2
doth to nie tak, moj partner jest kochany, ona sam mi tego nie powiedzial, kiedy poszlismy z soba do lozka pierwszy raz, po jakis 30 sekundach ze mnie wyszedl zapytalam sie co sie stalo, ale on mnie przytulil i powiedzial ze wszystko jest ok potem sytuacje powtarzaly sie co ja czulam? ja go nie czulam, ani za pierwszym razem ani poznej ale nie mowilam i gdy zaczelam temat mowiac o tym co ja czuje on ze lzami w oczach powiedzial, ze nic we mnie nie czuje i ze niegdy z czyms takim sie nie spotkal :((( jest to dla nas ogromny problem, wiem ze mozecie tego nie rozumiec mysle ze mnie rozszezyli przy tych zabiegach :((( do datkowo padlo mi na psychike po doswiadczeniach z poprzednm partnerem mowicie ciagle o jakis cwiczeniach? napiszcie co mam robic? moze moge samam na to wplynac.

on jest stary onanista o małym członku i do tego prawiczek dlatego nic nie czuł jak penis zagłebił sie w pochwie Zadna pochwa nie sciska tak jak reka a do tego jak ma duże nawilżenie to naprawde trzeba czuc kobiete i jej reakcje seksualne żeby dojsc do orgazmu.Naprawde nie przejmuj się tym poszukaj jakiegos innego czego zyczę ci z całego serca. Możesz pocwiczyć mięsnie kegla Polega to na przerywaniu moczu podczas robienia siusiu tak kilka razy przez okres kilku m-cy powinno sie poprawic Wowczas podczas seksu będziesz mogła tez tak pulsowac co partner bedzie odczuwal na penisie

Gość doth_s
autorko, ja też miałam niestety zabieg łyzeczkowania i nic a nic sie nie zmieniło... mój przedmówca w sumie dał Ci w sumie dobrą radę, jedyną w sytuacji, że chcesz być z tym facetem i go kochasz. Poćwicz troche te mięśnie - działa. Powodzenia

Hej. Już wczoraj byłam na tym forum i prosiłam pare osób o głos w konkursie. Dziękuję wam. :) Aktualny etap trwa dziś do 9:00. Nie mam jeszcze wystarczającej ilości głosów, więc może ktoś ma jeszcze ochotę oddać swój głos? Tłumaczę, jak to zrobić: Wejdź na stronę http://www.naturella-fotokonkurs.pl/index.php?id=showgallery&sh=616&pg=0 Następnie przepisz kod z obrazka, który się tam pojawi i kliknij „Głosuj”. I już! :) To naprawdę tylko 10 sekund, a możesz sprawić mi wielką radość. Dziękuję wszystkim!

Gość KrzysztofPAPA
dlaczego zasmiecaasz cudze watki???????? i dlaczego mam glosowac na cos co jest brzydkie?????