Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam Kasi z Kłonic

Jak szukać zaginionej?

Polecane posty

Proszę podpowiedzcie jak skutecznie szukać osoby zaginionej! Kasia, zamieszkała doniedawna w Kłonicach, osiemnastolatka, znowu opuściła dom. Rodzice tracą zmysły ze strachu o nią. Oczywiście zaginięcie zgłosili policji więc Kasia jest oficjalnie poszukiwana. Jak jeszcze jej szukać? Samemu można na małą skalę, to wiem, rozklejając ogłoszenia po dworcach. Można wynająć kogoś kto pomoże ale to kosztuje i jest niepewne. Ale czy są może organizacje które pomagają? Kasiu T., a może czytasz ten tekst? Wiemy obie że to poważna sprawa. Odezwij się do matki, daj chociaż znak życia!

o, właśnie... dzięki!!! 🌻

Gość morisa
jasnowidz?

Gość ktostammmm
napisz krotkie info na gg, najlepiej z linkiem do zdjecia Kasi i nr telefonu, np do Ciebie czy ogolnie popros o kontakt z policja...Znajomi wysla znajomym itd...

Jestem Wam bardzo wdzięczna a jeszcze większe wyrazy wdzięczności przekazuję od mamy Kasi! Już coś się zaczęło dziać dzięki wam (bo wiecie, z racji wieku Kasi, która ma prawie 18, i tego że wcześniej zdarzyło jej się opuszczać rodzinę bez powiadomienia, policjanci nie chcieli potraktować zgłoszenia poważnie, tymczasem są powody do niepokoju a bliscy Kasi szaleją ze strachu)! Właśnie kontaktujemy się z fundacją Itaka. Poza tym skorzystamy z każdej innej pomocy. Mam nadzieję że rodzina Kasi nie spędzi świąt nie wiedząc co się z dziewczyną dzieje. Mam nadzieję że nie stało się jej nic zlego...

Wielbicielu 70B, wysłałam mail do ciebie. Nawet jak się nie uda, dziękuję za odzew! :)