Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tośka 24

infekcja pęcherza - pomocy!!!

Polecane posty

Gość tośka 24

Cześć dziewczyny! Jestem w 33 tc. Po ostatnim badaniu moczu miałam pojedyncze bakterie i leukocyty 20-25 wpw. Lekarz przepisał mi Furaginum 3 razy dziennie, ale zażywam to już tydzień i dalej robię siku co pół godziny i kłuje mnie dól brzucha jakby pęcherz. Czy takie kłucie w pęcherzu może być efektem zaawansowanej ciąży, czy mam się martwić? Do tego wyczytałam że Furaginum prowadzi do rozpadu krwinek u Maleństwa!!! Co robić???

Witaj!!!! Ja miałam w ciąży non stop infekcje dróg moczowych oraz nerek.Niewesoła sprawa - mi furagin ani urosept nie pomagal w ogóle, mocz wychodził cały czas żle - ciągle jakiś stan zapalny.Tyle,że mnie nic nie bolało, lae siusiałam non stop.Brałam antybiotyki - BIORACEF - wtedy się poprawiło.Najlepiej jakby ci lekarz zlecił posiew moczu wtedy wyjdzie jaka bakteria zostala wyhodowana i dobierze odpowiedni antybiotyk - takie strzelanie w ciemno lekami jest mało skuteczne.A pecherz nie powinien bolec i jak robisz tak często siusiu oznacza problemy z drogami moczowymi niestety.Mi dopiero po antybiotyku posiew wyszedł jałowy a furaginem bym się leczyła i leczyła.