Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lila nugat

Książka która zmieniła wasze życie

Polecane posty

Książka która zmieniła wasze życie, ja np lubię Tolkiena czy Sapkowskiego, ale z miła chęcią poczytam coś innego. Strasznie mi się nudzi dajcie jakieś tytuły co wywoła dreszczyk emocji preferuje wszystkie dziadziny literatury, musi być tylko ciekawie. :) Pozdrawiam o poranku

Gość Krwawa_Orlica
Winnetou :D

Myrevin >> :D tak ale chyba dla mojego dziecka pijawka .>> bardzo możliwe tylko ta lektura może mną wstrząsnąć i będzie mi później dojść do siebie

Myrevin >> :D tak ale chyba dla mojego dziecka pijawka .>> bardzo możliwe tylko ta lektura może mną wstrząsnąć i będzie mi później dojść do siebie

Jestem ciekaw w jakis sposób podane przez was tytuły zmieniły wasze życie ? Luśka i pikawa. :o Mnie ów pamiętnik uświadomił że z płaskostopiem można żyć. :classic_cool:

Gość ** ** ** ** ** ** *** *** ***
cykl Miecz Prawdy Terrego Goodkinda...fantastyka, momentami naiwna, ale z przemyconą filozofia życiową autora...trochę ta książka sprawiła ze zaczęłam inaczej myśleć i faktycznie miała wpływ na to jak się u mnie potoczyło.

Gość getht
no i co to za sekret jest?? Albo jakiej dziedziny życia dotyczy??

Gość maderdin
"Rzeźnik z Nazaretu" - alternatywna historia ukrzyżowania - pasuje na święta :P

a co jeszcze robiłes pod kołdrą Myrevin ? } To co inni zdrowi ludzie. :classic_cool: Np. Puszczałem bąki. :P

Gość wróbelek dupelek
PLEYBOJ :d

Opowieści z Narni pierwsza część pasuje akurat do świątecznego nastroju.Pamiętam jak zachwyciła mnie ta książka to było ponad 20 lat temu...eh chciałbym być znowu dzieckiem i poczuć tą magię .

super na pewno wszystkie te pozytywne wypowiedzi zmienią moje po południe. teraz to na pewno coś sobie wybiorę, na pewno będzie to plastusiowy pamiętnik razem z córcią a dla siebie pewnie coś z filozofii życiowej :D