Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Exotic

Poszukuję Prawdziwej Przyjaźni !!!

Polecane posty

Gość Exotic

Nie wiem sama czy to akt desperacji pisząc w takim miejscu czy nie ale czuje się na tyle samotna w swoim zyciu ze postanowilam cos z tym zrobić. Mam wielu znajomych jeszcze z liceum ale kazdy studiuje i pracuje spotyka sie ze swoja miloscia itp. wszystko ok ja tez studiuje zaocznie tez mam swoja milosc ( ktora chyba zmierza ku koncowi) ale nie mam tego co jest w zyciu tak cenne a mianowicie przyjaciolki. Mam jedna ale mieszka za granica nielam soie nie widujemy. w wolny dzizen jak dzis siedze sama w domu grzebie w internecie , nudze sie i spie

Gość Exotic
n9e wyslala sie cala wiadomosc, hmm dzwne wiec dokoncze. szukam osoby godnej zaufania, przyyjacielskiej, otwartej, pomyslowej, i serdecznej, jezzeli lubisz wspolne zakupy, wyjazdy, i plotki to zapraszam ;) moga to byc rowniez pary , tez jestem w zwiazku i nudzimy sie okropnie w weekendy ;) pozdrawiam

Gość A moze byc facet
?:)

Gość A moze byc facet
Zartuje...wlasnie przezywam cierpienia z powodu niby przyjazni z kobieta...:)

Gość Exotic
a facetow sie boje bo kochliwa strasznie jestem :P a ja wlasnie szukam przyjazni , wiadomo pierw bedzie to znajomosc ale chce dac sobie szanse na przyjazn gdyz uwazam ze jest to najcenniejszy skarb na ziemi tylko ludzie nie potrafia tego docenic, niekidy nie jedna przyjazn przetrwa nawet najlepszy zwiazek :)

Gość Magda...000
a ja chętnie poznałabym dziewczynę, przyjaciółkę wirtualną, w sieci. Miałam kiedyś jedną, poznaną na forum, rozmawiałyśmy codziennie po parę godzin, wiedziałyśmy o sobie wszystko mimo że nigdy się nie spotkałyśmy, ale wyjechała do innego kraju :( Uwielbiam dziewczyny z ikrą, które nie boją się przeklnąć, taki typ "konie mozna z nią kraść". Nie lubię egzaltowanych idiotek, delikatnych marzyciuelek. Blee. PS : Jestem hetero i uwielbiam facetów. Ale prawdziwa przyjaciółka, nawet wirtualna to skarb.

Gość A moze byc facet
Jestem lojalny a w tym slowie skupiaja sie wszystkie charakteryzujace przyjazn :)

Gość Exotic
Widze ze nie jedna osoba taka jest ktora tez takiego czegos szuka :) moj mail Nektarynka87@o2.pl zapraszam rowniez jak Madzia nie szukam pustakow, marzycieli chociaz czasem pomarzyc jest wskazane bo jak ktos cos bardzo chce i ma odpowiedni charakter to dazy do realizacji

Gość Exotic
no to odezwij sie panie ''lojalny'' :P

ja też szukam przyjaciółki lub przyjaciela, gdyż obecnie niemam nikogo do pogadania, tzn, mam faceta, jestem w stałym związku ale fajnie byłoby pogadac z kimś innym dla odmiany 6492559moje gg

Gość jagooo
skad jestes exotic?