Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuskatatuska

do tych co sie dziwia dlaczego Polki wola rodzic zagranica

Polecane posty

Gość mamuskatatuska

i prosze bardzo jak tu sie decydowac na porod w kraju, skoro dochodza nas takie wiadomosci ? Powiedzcie po co mialabym wracac do Polski specjalnie na porod skoro mieszkac w UK zeby sie niepotrzebnie stresowac i jeszcze placic za cos co nie powinnam placic dodatkowych pieniedzy ? http://dziecko.interia.pl/wiadomosc-dnia/news/lepsze-porody-dla-bogatych,1025327 Tak wiec nie dziwie sie ze w UK tyle kobiet rodzi dzieci - poprostu tu im sie zyje lepiej i nie musza sie obawiac ze nie beda mialy za co dziecka wyzywic i dlatego sie decyduja bez problemu na potomstwo.

Gość ja sie nie dziwie
a powiem nawet ze sie dziwie tym polkom ktore mieszkaja na co dzien w UK a na porod specjalnie leca do Polski narazajac siebie i dziecko na problemy w samolocie... tyle moich kolezanek tutaj rodzilo i sa zadowolone z fachowej opieki i zyczliwosci wiec nie wiem po co sie tak meczyc i leciec kilka godzin tylko po to zeby dac w lape jakiemus lekarzowi

Gość lllllllalala
ja bym sie pomeczyla , i pomecze, warte.. uwierz, jezelie nie przezylas to nie zrozumiesz, porod jak porod ale opieka jest fatalna, nie pozwole aby 2 raz zabili mi dziecko przez ich nie dopatrzenie, i to nie tylko moja opinia na temat angielskiej sluzby zdrowia..

Gość Reinka
Niestety to samo mogę powiedzieć o polskiej służbie zdrowia. Mąż nigdy się nie zgodzi na to bym rodziła w Polsce ale to zależy od przeżytych doświadczeń. Moje są przykre akurat te z powodu polskiej służby zdrowia.