Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no one22

Ile zarabiacie pieniedzy w necie

Polecane posty

Gość no one22

Ja wyciagam ok 400 dolarów miesięcznie, niestety kurs dolara jest skandalicznie niski :o Wszystko z Google Adsense , 2 duże serwisy i kilka mniejszych stronek zastanawiam sie nad handlem na allegro ile tam mozna zarobić? tak realnie a nie teoretycznie, ile z tego macie

Gość eeee ukryta reklama
:O🖐️

Gość byłażona
Ja w necie jakieś 550-650 zł, na allegro tylko kupuję:-)

Gość reddaa
a w jaki sposób można zarabiać w necie?Chcę pracować w domu lecz nie wiem na jakich to zasadach?powiedzcie,proszę.

a jakiś link do tego? ja narazie tylko wypełniam ankiet ale mały z tego zarobek i żadko ankiety przysyłają narazie uwaga to straszne co teraz napiszę ale w necie 3 zł zarobiłam super nie?

Gość morisa
rosalinda a ty w jaki sposob zarabiasz?

Gość ankiety tez sa beznadzieje
to jedna wielka ściema zapisałam się tam i przysyłaja mi te ankiety ale już się wiecej nie nabiorę zwykle kończyło się tak, że slęczałm 10 min nad jakąś ankietą a na koniec pojawiał sie komunikat: przepraszamy, ale nie potrzebujemy więcej osób o twoim profilu osobowościowym a wszystkie odpowiedzi już mieli!!!!! cwaniaki :O

jak chcecie to mogę was pozapraszać do wypełniania ankiet, w sumie to można zarobić ja jestem tak od jakiś 2 miesiący i już mi kilka ankiet przesłali tylko za późno to zobaczyłam i troszkę kaski mi przepadło