Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kowalec

PROBLEM

Polecane posty

Gość kowalec

jestem z panna calujemy sie i takei tam piszzczoty, i sie kurde spuszczam wbrew mojej woli, cyzm to jest spowodowane ?? cvo mam zrobic zeby tak ie bylo, bo lipa starszna, w czyjm tkwi problem /

Gość 2-a szybkie trzepanika przed

Gość kowalec
to samo mi sie dzieje kiedy wychodzę z moim pitbulem i on dopadnie jakas suczke jak na nich patrze to od razu sie spuszczam pomuzcie co robic bo lipa

Gość Mjuriel
hmmm ile ty masz lat? zeby na psa patrzyc i sie spuszczac....

Gość Mjuriel
uu chlopie no a bzykales sie juz? moze za duzo myslisz o seksie, zreszta jak tu nie myslec, ale wiesz podczas pocalunkow hmm mysl o cyzms przyziemnym, np. o pracy domowej:) koledze pomoglo

Gość Mjuriel
idz od burdelu, zrobisz co masz zrobic i problem minie

Gość Mjuriel
no clopie idz od burdelu, zaden wstyd tylko zaloz gumke, wystukasz taka panne z wiekiem i bagazem zyciowym i zobaczysz wsyztsko minie

Jesteś zdrowym facetem i każdy zdowy facet gdy jest podniecony ma erekcje bo w tym czasie PROSTATA produkuje spermę Jezeli gruczoł cos produkuje to po to żeby to coś wydzielić A że nie masz ruchow frykcyjnych i nie walisz sobie to w koncu nastepuje wytrysk wbrew twojej woli.Jak bedziesz tak bardzo nad tym sie stresował to zostaniesz impotentem.Z zasady kobiety sa tak ustawione biologicznie że podnieca je zabawa (spuszczanie swojego kochanego partnera) nawet jak nie maja orgazmu i lubia to robic.