Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juz prawie matka

Masturbuje sie w 9 m-cu ciazy!

Polecane posty

Gość Juz prawie matka

Drogie mamy! Jestem juz na samej koncowce ciazy........wczesniej nie potrzebowalam tyle seksu a teraz? Masturbuje sie prawie codziennie........jeszcze nigdy ani z mezem ani samej nie udalo mi sie przezyc 2 orgazmow w jeden dzien........a teraz zdarza mi sie to notorycznie. Przede mna jaszcze kilkanascie dni wiec moze to jakas reakcja zwiazana ze stresem przed porodem? Mialyscie moze tak?

Gość Juz prawie matka
Jest moze ktos? czy tylko ja tak wyjatkowo sie odstresowywuje?

Gość Juz prawie matka
Buuuuuuuuu:-( Ide sobie stad skoro nikt mi nie chce odpowiedziec:-(

Gość hrhtrf
Dlaczego prowokacja??? Autorko, nic sie martw, ja tez tak mialam. A po porodzie już tydzien po mialam ochote na seks (mialam cc). takze jest to mozliwe.

Jeżeli masz takie potrzeby to masturbuj się do woli, to nie jest złe ani nie szkodzi. Jeżeli Twój mąż ma również takie potrzeby to doskonale. Orgazm doskonale wpływa na kobiety a przed porodem jak najbardziej jestem ZA.

Gość Juz prawie matka
Ach kamien mi z serca spadl:-) Moze to rzeczywiscie reakcja na zblizajacy sie porod! Wiem ze sa kobiety ktore nie moga sobie wyobrazic masturbujacej sie kobiety w 9 mcu ciazy! Ja tez nie moglam, dopoki mnie nie dopadlo!

Gość xxxyz...
słuchaj- nie jesteś sama- ja tez to robiłam- bardzo chciało mi się seksu a mój mąż nie chciał, czy raczej może bał się ze mna kochać- więc co mi zostawało??? Też robiłam to codziennie- przynajmniej nie chodziłam ponura i zestresowana- nie widzę w tym nic złego