Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

janusz41

dziś będę się kochał

Polecane posty

Gość głupis janusz
Janusz 41 wiesz,szkoda mi Ciebie.Masz za duzy jęzor .Na miejscu Tej kobiety po prostu walnełabym Ci w morde i tyle.Seks to prywatna sprawa,mozna o nim pisac,ale zeby wyjawiacx ,ze spotyka sie z osoba poznana na forum to szczyt bezczelnosci i nie wazne ,ze nie wyjawiłes Jej imienia,nicka,ale jak juz napisałes a to niedługo aby sie bardziej pochwalic (w swoim miniemaniu) napiszesz ktora to.,Jestes smiesznym dupkiem

Nie ma powodu takim jadem pluć. Tutaj każdy jest anonimowo i co poniktórzy mają wiele różnych nicków ( ze mną włącznie) ;)

Gość głupis janusz
i szkoda mi tej kobietry :-) chyba jakas desperatka by do faceta jechac :-) ja bym kazała przyjechac facetowi do mojego miasta i ne wazne ,ze ma zone,chcesz sie pieprzyc to tak wykombinuj abys do mnei przyjechała a nie ja do ciebie :-) jakas durna ,nidopieszczona baba bedzie sie z toba..

Gość głupis janusz
ja jadem nei p[luje ale :-) głupi zawsze pozostaje głupim :-) i baby sa durne :-)

chodziło mi tylko o to aby co poniektórym na tym forum udowodnic, ze na tym forum mozna poznać kogoś kto zgodzi sie na seks. Pewnie, że można. Wszędzie można. Tobie, to jednak zajęło prawie dwa lata, więc nie ma czym się chwalić. Gratuluję skuteczności. :D

Gość głupis janusz
musztarda ja tez gratuluje januszowi skutecznosci :-) 2 lata sie krecił i szuikała i wyszukała desperatke ktora az 250 km dla peiprzonka jedzie do faceta :-) szkoda mi takich bab

Gość głupis janusz
baba nie ma brania w swojej okolicy i musi az 250 km jecahc :-)

Gość gupia
Mnie tez zaczepiał:(A fe

Gość hfjhfjfhj
Janusz, i co, potrzebujesz instrukcji?

do: BezSexu30 tak narzekasz... może się spotkamy ?? jestem atrakcyjny, napewno mnie polubisz... gdzie mieszkasz ??

Gość tete -a- tete
chcialam dodac, ze niedlugo bede szukala na forum milego pana, ale najpierw musze kupic aparat, zeby moc przeslac mu zdjecie:)

A za dwa dni kobieta, z która sie ponoć kochał napisze, że miał mały interesik, albo jest króliczkiem :P A może on zamówił lalę i przesyłka dopiero dotrze? :D

Gość tete -a- tete
chlopaki pomozcie bo mi juz wlosy z glowy ;) wychodza

Gość tete -a- tete
co z wami? wszyscy nagle sie randkujecie? dzis musze to wiedziec:O czekam:)

Puma, nie musisz być dla faceta sarkastyczną, zgryźliwą i jadowitą zazdrośnicą ;) niech się gościu cieszy swoim szczęściem. Mam nadzieję, że nam tu napisze kilka pikantnych szczegółów. Aż drżę z niecierpliwości. eeee tam wcale nie drżę .... gówno mnie to wszystko obchodzi :P

hmm to ja może ogłoszę że jeszcze dziś kupy nie robiłem, ale sikałem 2 razy... żałosne dość- jak jesteś facetem to albo rozstań się z żoną albo przestań kręcić na boku, a jak już to doprawdy nie masz się czym chwalić. Potrzebujesz się dowartościować?? Może do psychologa się raczej udaj.

kurcze ludzie, czemu Wy jesteście w większości tacy zawistni lub nietolerancyjni. Jak facet i kobitka maja ochotę to niech się zarąbią na śmierć. Miejmy nadzieję, że żadnych dzieci nie osierocą. Nie bądzcie takimi strasznymi strażnikami cnoty. ;)

Gość pracownik GUS
92% mężów zdradza swoje żony więc nad czym tu dywagujecie?