Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

janusz41

dziś będę się kochał

Polecane posty

pracowniku GUS , a jaki procent żon zdradza swoich mąeżów, bo ci mężowie, te żony, pewnie nie tylko z pannami zdradzają :O ;)

żono, prawie bym b. ważny szczegół przeoczył, który mnie właśnie w wielką dumę wprowadził, a może tylko w zadumę :P dziękuje Ci, że masz aż tak wielkie oczy ..... wyobraźni. hmmmm przystojniak jestem ;)

Gość on ona ono oni
Tales z Milletu, Sedes z Bakelitu i Filip z Konopii

Gość bleeeeeeeeee
facet imbecyl,bo przezywa,ze zarucha desperatke z forum a kobieta idiotka,desperatka,bo 250 km.jedzie do faceta,zamiast on do niej.

jestem dość wnikliwym obserwatorem i wiem, że się w połowie drogi mają spotkać. Przynajmniej rozczarowanie będzie też krócej trwało, tzn. czas jazdy z powrotem ;) Ja tam myślę, że panienka nie przyjedzie, a on tylko z Renią Grabowską się zabawi :P

No to spotkali się czy nie spotkali? Kochanie się miało być wszak wczoraj, a tutaj ani mru mru.

Gość ie zawszee
sparowali sie i zakleszczyli i dlatego nei moga nic pisac ihihih

a może gościu po całej sprawie zaniemówił i stracił siłę w palcach od ich nadmiernego używania i nie może nieborak nawet nam sprawy zrelacjonować. Kurde, może mi się jeszcz też coś miłego na forum przytrafi ;) :P

Istnieje takie prawdopodobieństwo. Tutaj się różne rzeczy zdarzają, tylko nie wszyscy o tym mówią. :)

Gość on ona ono oni
albo nie mógł zacząć;) a tak w ogóle to on 41 lat czy rocznik 1941??

Gość jednak stawiam
ze 41 to jego IQ

Janusz leżysz i kwiczysz ? czy co ?. Miejmy nadzieję, że zawału nie dostałeś jak Cię panienka w obroty wzięła, albo po ...... wio koniku, wio maleńki, sto dwadzieścia zmiana ręki ;)

Słuchajcie na uczuciowym Januszek opowiada jakie to cudowne chwile przeżył :D Ale tam się podpisał Facet po 40 Opowiada ile to orgazmów dał pannie a ona jemu bla bla Poczytajcie...można się pośmiać no i...pozazdraszczajmy hi hi :D

On jest żałosny:(Jechała tyle kilometrów żeby sie z Nim raz zabawic?Jest młoda i sexi......?Baaaaaaaaaaaardzo dziwne....

Gość zastanawiające bardzo
Facet po 40-tce >>zona nie lubi seksu, wiec mnie nie zdradza. Ale jest dobrą zoną Kasiu. I gdyby lubiła seks to nigdy bym jej nie zdradził

Faceci zawsze znajdą jakąś wymówkę i usprawiedliwienie własnej zdrady.... Przeważnie żona jest winna i pcha ich w ramiona innej :O Oczywiście...mózg w poprzek staje jak się czyta takie żale :P

Gość zastanawiające bardzo
cytat tygodnia: "Niestety jest dużo ode mnie młodsza, ja jestem zonaty, ona tez ma chlopaka, którego kocha i chce wyjść za niego. Dlaczego to zycie jest takie posrane?" miłość jak widać niejedno ma imię;)

Gość tete -a- tete
nie wiem o co chodzi:O

żono, mimo wszystko uważam, że żony nie powinny facetów pchać w ramiana innych kobiet;) To nie jest całkiem fair wobec ich mężów :O