Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyczyczyczyczyczy

czy kolor na włosach farbowanych henna utrzymuje się dłużej..

Polecane posty

Gość czyczyczyczyczyczy

.. niż kolor uzyskany za pomocą farby? kiedyś farbowałam włosy henną i byłam zachwycona, świeciły się jak lustro i kolor byl tak intensywny, że wszystkie farby mogłyby się schowac. jednak nie pamiętam już jak długo się utrzymał.. bo używałam henny dość dawno czy któraś z Was używa henny do włosow? proszę o radę.

Gość a w życiu
u mnie kolor trzymał się nie łużej jak 3 tygodnie i dzięki bogu, bo było hydny i tylko zniszczył mi włosy nigdy wiecej henny

Gość no ciekawe
Henna niszczy włosy, nie ma to jak chemiczna farba :D To pewnie zależy ile kolor się utrzymuje, u mnie 2 tyg. przy codziennym myciu włosów.

Gość ja autorka watku
a ja wam powiem ze jak zafarbowałam włosy henną to były takie piękne.. dlatego właśnie chcę to zrobić jeszcze raz. kolor był tak intensywny, głęboko kasztanowy, że to trudno opisac słowami. a świeciły jak wypolerowane, lepiej niż w reklamach, to było cudowne;) opłaca się co 2 tyg nakładać sianowatą sioeczkę na włosy dla takiego blasku:)

Gość liklid
Można też kupić balsam koloryzujący z henny Venita, w tubie, bardzo gęsty i wygodny w użyciu.

Gość czyczyczyczy
ee ja tam juz wolę czystą hennę. do venity mam jakis uraz, kupiłam kiedys krem do golenia nóg i jak go otworzyłam to był w środku spleśniały ;P :)