Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaja37

Poszukuje odpowiedzi

Polecane posty

Gość smutnaja37

Mam 37 lat mąż 36. Do tej pory nasz seks był swietny, dziki, namietny, pełen fascynacji, eksperymentów... Jestesmy razem 7 lat, od 2 miesięcy on jakby przestal potrzebowac seksu, wystarcza mu bliskość, cieplo, czulość. Pytany odpowiada,ze nie wie co sie dzieje,ale nie ma ochoty na seks tak ogólnie. Czy to znudzenie? Czy przemęczenie? Jak mam mu pomóc? Od razu uprzedzając głupie teksty dodam,ze nie jestem gruba, nie jestem brzydka i nie jestem rozlazla kura domową. Pracuje, dbam o siebie i dom. On nie ma kochanki. Czy płakac, czy go meczyć, czy zdradzać? Nie wiem juz sama. Czy faceci przechodza jakieś kryzysy seksualne?

Gość lllllooooolllll
Tak, przechodzą kryzysy seksualne. Też tak miałem, samo przeszło. Trzeba przeczekać, przynajmniej w moim wypadku a mam tylko 27 lat. Pozniej miałem taka chcice ze szok, a teraz znowu nie chce mi sie jakos seksu. Dobrze ze teraz jestem sam i nie mam wyrzutów wobec partnerki.

Gość smutnaja37
Jednak o czym mam rozmawiac? Mam drążyc temat czy odpuścic?

Każdy z nas ma tami momenty w życiu, nie przymuj się, cierpliwości, ciepła, to minie. Nic na siły, to pogorsze sprawie.

Gość smutnaja37
Dzięki za odpowiedzi, pocieszyliscie mnie troche.Nie bede sie go czepiac, tylko tulic i czekac :).

Gość ON 42
Nie męcz gościa. On ma kryzys. Może stresuje go praca i tak się to na nim odbija. Jak będziesz próbowała namawiać do seksu, moze się jeszcze bardziej zestresować i będzie jeszcze gorzej. W takich przypadkach dobrze robi urlop i wyjazd.

Gość ODPOWIEDZ JEST PROSTA
JESTES JUZ STARA CZAS NA NOWY MODEL

Cześć Julek jak tam zaloty z Żoną Twoją?.. I ten królik z marchewkami? Dziś mam dzika w winie.. z ziemniakami opiekany .. aż słabo z głodu mi się zrobiło na myśl..

Gość smutnaja37
Żle Cie zrozumiałam BJ, teraz wiem o co chodzi. Rozmawiam z nim i to duzo. Kocham go i jestem z nim nie tylko dlatego,ze jest świetny w łozku, ze troszczy sie o mnie i że jest ojcem moich dzieci, ale dlatego,ze milo z nim siedziec w długie zimowe wieczory i że jest moim najlepszym przyjacielem.

W seksie istnieja fazy zwiekszonej aktywnosci i zmniejszonej ,nie zawsze sa zgrane z parnterem ktory ma inny temperament seksualny.Przetrzymaj jakiś czas brak seksu masturbacja ,ale nie mow mu o tym Zobaczysz , ze za jakis czas zacznie sie kochac z toba i bedzie tak jak za dawnych lat.Możesz tez sprobowac poogladac z nim jakis erotyk