Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wigilia nadchodzi

najfajniejszy prezent od firmy

Polecane posty

Gość wigilia nadchodzi

jaki dostaliscie? U mnie nudy - wino, czekoladki, kasa. a u was?

Gość 2000 premii
:)

Gość wigilia nadchodzi
pfff pisałam, że oprócz kasy... :P

Ja na szczęście na zwolnieniu ale u mnie w firmie ponoć szef wspiął się na wyżyny. Dał pracownikom, którzy maja dzieci skserowane swoje zaproszenie na gwiazdkę organizowaną dla najbiedniejszych dzieci. :O Poza tym - dostawaliśmy talony na zabieg kosmetyczne w jego drugiej firmie (czyli na tym zarabiał a przynajmniej nie tracił) :O

Gość Kobieta ..
"jaki dostaliscie? U mnie nudy - wino, czekoladki, kasa. a u was? 14:24 2000 premii 14:25 wigilia nadchodzi pfff pisałam, że oprócz kasy... " To po cholere Ty piszesz że dostałaś kase!!

Gość wigilia nadchodzi
o rany :( temat powinien się nazywać najbardziej zenujące prezenty :D

Gość wigilia nadchodzi
do czepialskiej: pytałam o najfajniejsze prezenty. ja nie dostałam nic fajnego, więc napisałam co niefajnego dostałam, kapewu? matko, że się zawsze musi jakaś czeliwa znaleźć. Bezrobotna jesteś, czy co?

właśnie jak coś śmieszno - żenującego było to też piszcie pośmiejemy sie przez łzy :D

Gość RYJYJK
ALE ONA MA RACJE, BO AUTORKO NIE NAPISLAS ZEBY NIE WYMIENIAC kasy

Nie kłóćcie się o pieniądze - kłótnie o pieniądze zabijają miłość w rodzinie ;) :D

Gość wigilia nadchodzi
no i co z tego? Więc teraz piszę: wymieniajcie najfajniejsze prezenty od firmy oprócz kasy i najbardziej żenujące! Lepiej ci? :P

Gość a moj facet
moj facet teraz dostal pendrive w oprawie skorzanej 2 giga

Gość wigilia nadchodzi
o łał

Gość Nie sądziłam że
dla kogoś kasa może być niefajnym prezentem, no ale cóż.. Jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził. Niektórzy nie dostają NIC i nie narzekają ale widzę że tu są rozkapryszone księżniczki którym nic nie pasuje a najlepiej to by chciały gwiazdkę z nieba od szefa albo gruszki na wierzbie.

to nie chodzi o to żeby koniecznie coś dostać - ale jak już niech to będzie coś na minimalnym choć poziomie

Gość A wy jaki dałyście prezent
na wigilię szefowi ? Przypuszcam że było to coś zajebistego.. ;)

Gość wigilia nadchodzi
do tej od księżniczki ręce opadaja jak niektórzy duże mają klopoty z czytaniem tekstu po polsku! Dla twojej wiadomości: wolałabym jakiś drobiazg, do np. 50 zł, ale zeby był dla mnie, zamiast wina za 120, którego i tak nie lubię. Szefowi dałam album ze sztuką, którą lubi.

Gość wigilia nadchodzi
gwiazdkę z nieba chce od męża, a gruszki na wierzbie do niczego mi się nie przydadzą :()

wanda, ja cie przebije: dwa lata temu dostalam dwa kubki z logo haha a w tym roku roku dostalam 2 butelki sycylijskiego wina, paczke wloskiego makaronu, pomidorowy sos do makaronu, paczke zielonych oliwek, ser parmiggiano (parmezan) z tarka, butelke peroni, babke drozdzowa z bakaliami, ciasteczka o smaku cappuccino, dressing do salatek, trzy male soki owocowe, rekawice kuchenna, sloik zielonego pesto i pasty z olivek i to chyba juz wszystko :) ja tam jestem zadowolona.

Gość to ja sie jednak dopiszę
KASĘ!!!! dostałam, dużą :D:D:D a co dla mnie to najfajniejszy prezent od firmy

Gość wigilia nadchodzi
njegova ciekawe ;)

Gość hehe 114zl
no ale to ty sie wlasnie kobieto czepioasz:P a tak poza tym to moj facet dostal od firmy: szalik z logo firmy, kalendarz z logo firmy i dlugopis. moja mama dostawala wiele rzeczy np. karnety na basen, talony do supermarketow, karnet na bowling, dla swoich dzieci do 18roku zycia dostala wielkie kosze pysznych slodyczy no i kase!!!!!!!!!!!!!!!! kasa super:) a moj tata dostaje kalendarze i dlugopisy ale nie pracuje w prywatnej firmie wiec wiadomo no nie??n :D

Gość pytalam juz raz o te wakacje
nic 😭

a moj facet dostał kiedyś całe wielkie pudło produktów spożywczych typu: maka, cukier, makarony, soki, jogurty, czekolady i takie tam. Niby praktyczny prezent i naprawde duzo tego wszystkiego było i darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda, gdyby nie fakt, że wszystko było po terminie przydatności do spożycia lub termin kończył się za kilka dni :o

Gość wigilia nadchodzi
łał2

Gość bulkinka
mogliby dac jakies wolne dni i premie:) ale nie ma nic..buuu, beznadzieja

Gość gość
Na pewno radzę kubki ze zdjęciem - za grosze coś takiego ogarniecie w Empik Foto, powinno się to wam zdecydowanie sprawdzić. Kubki kosztują marne grosze, a po prostu na pewno będą wykorzystane. Pozostaje jedynie odpowiednie dopasowanie wszystkiego pod swoje oczekiwania. Ewentualnie jeszcze fotokalendarze, z fotkami firmowymi. To też powinno spełnić zadanie.

• NAJŚWIEŻSZE

• 2
      ...