Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bezire

Co ja mam zrobić? Ciąża i załamanie...

Polecane posty

Bezire,ja jestem właśnie po zamianie(a właściwie po wygraniu przetargu) jeżeli moge ci coś doradzić to podaj mi na e-mail nr gg.

Gość bog dal dziecko
ale nie dziw sie ,noz to dopiero sie w kieszeni otwiera jak sie czyta o takichhhhh problemach :(

lady gdy miałam te 18 lat i podpisywałam te papiery zmarł mój ojciec, bardzo to przeżyłam i nie byłam w stanie racjonalnie myśleć, ja terminu sobie nie wyznaczałam na rozmowe w lokalowym... A moja mama nie ma mieszkania wogóle mieszkała u koleżanek u mnie w domu samotnej matki itp nie jest to łatwe do napisania i chyba nie chce o tym pisac. Teraz mieszka u swojego faceta z moim bratem.

Gość bog dal dziecko
Bezire alez to wszystko poplatane :O

oczywiscie nie wszyscy czekaja na dziecko az beda wszytko mieli, ale ci ktorzy zdaja sie na loc przewaznie maja potem trudne zycie. mlodzie glupiutkie nastolatki, ktore zachodza w ciaze, starsze dziewczyny, ktore zostaja same, mlodzi ludzie bez perspektyw na mieszkanie, prace czy cokolwiek ... jakie zycie maja te dzieci? moze mi jeszcze kociekota powiesz, ze dla dziecka najwazniejsza jest milosc. otoz nie moja droga, dl dziecka procz milosci wazne jest to zeby miec pleny brzuszek, miec ubranka jak koledzy i kolezanki, miec czym sie bawic, miec szanse na jakikolwiek start w zyciu. moim rodzicebardzo mnie kochaja jednakowoz nigdy nie wynagradzalo mi to braku wielu rzeczy, ktore mialy moje kolezanki. moze napiszesz mi, ze jestem niewdzieczna egositka. moja droga - miala kilka lat i bardzo chcialam miec np. barbie czy kucyna pony czy cos tam innego, co mialy inne dzieci. czy myslisz, ze jak mama powie \' kochanie nie dostaniesz tej zabawki bo mamusia nie ma pieniedzy ale bardzo cie kocha\' to male dziecko to zrozumie? otoz nie. a jak wszytkie dzieci beda jechaly na wycieczke czy szly do teatru? juz pomijam inne sprawy - czy wytlumaczysz malemu dziecku dlaczego nie dostanie obiadu albo dlaczego nie dostanie czekoladki? chyba srednio ci sie to uda. to tylko takie male rzeczy, dziecko potrzebuje wielu rzeczy. dlatego czasy sa takie, ze lepiej dokladnie decyzje o dziecku przemyslec i najpierw postarac sie o jakie takie warunki dla siebie i dziecka a potem starac sie o dziecko. a jesli sie warunkow nie ma to lepiej dzieci nie miec bo tylko sie wyrzadza im krzywde.

Kurcze Lady ale moje dziecko bedzie miało to wszystko jakbys czytała uważnie napisałam to wczesniej , a miłość wstawiłam jako normalne uczucie. Myślisz że moje dziecko nie bedzie miało co jesc? w czym chodzic? niebedzie miało zabawek srodków czystości bedzie miało to wszystko. Ja też to miałam mimo że moim rodzicom się nie przelewało, może nie orginlane firmowe ciuchy za 200zł jedna sztuka ale inne normalne.

lady_in_red21 Na tym topicu poruszamy sprawy mieszkalne-lokum. Autorka nie pisze " Boże nie mamy pracy, ja w ciązy co ja ugotuje!" tylko że zacny pan burmistrz nie chce sie zgodzic na zamiane mieszkania! Trzymaj się więc tematu! Miłość jest dla dziecka bardzo ważna. Nie jest wszystkim ale jest wazna. I myśle ze dziecko może być bardzo szcześliwe wychowujac sie w biednej rodzinie. Nie mówie o skrajnym ubóstwie, ale o domu w którym nie ma na "nike" czy "puma".

to co ja mam powiedziec - co ona sie tak dopieprzyla do Bezire ?bezproblemowo zyje na tym padole ziemskim??ja pierdziele jak mnie takie panny wnerwiaja i te kretynskie posty\" trzeba bylo glowy urzywac, niech ci facet mieszkanie kupi\"!!!matko co za beznadziejny przypadek z tej kretynki:(Bezire- wspolpracuje z MOPSem i uwierz mi oni sa jakby to powiedziec delikatnie-zobojetnieni na problemy ludzkie?:(jasne pisz gdzie popadnie na pewno nie zaszkodzi ale burmistrz i ta cala zgraja zlodziei rece umyje oswiadczeniem ze mieszkan po prostu nie ma...Jesli chodzi o twoj strach ze ci dziecko zabiora-kto ci takich glupot naopowidal??!!niekt nie ma prawa tego zrobic.Gdyby ci dziecko zabrali to zostaliby zlinczowani przez spolecznosc!po raz kolejny skromnie sie pochwale ze pracuje w sadownictwie i w osrodku opiekunczo - wychowawczym uwierz do historii przechodzi zabieranie dzieci rodzicom z powodu np.biedy.Za drogo wychodzi!miesieczne utrzymanie dziecka w DD wynosi2000-2500 zl.!wiec o tym na pewno nie masz sie co martwic bo ci to nie grozi a do narodzin dzidziusia na pewno wszystko sie wyprostuje i bedzie ok!:)

Moim zdaniem, najpierw pewne mieszkanie, mozliwosc zapewnienia dziecku godnego bytu, pewnosc finansowa, a potem zakladanie rodziny..

Gość poracha na maksa
a co to jest składany komputer????? bo taki ma bezire:D chyba walnę,.hahahahah

nie wiesz co to jest składany komputer????? poczytaj trochę, kupujesz np w sklepach z czesciami komputerowymi dobre części i składasz komputer za 500zł a wart jest 2000zł tylko trzeba samemu go złożyć i włozyć trochę pracy. mantodea- dzięki ze napisałaś :) Rozmwaiałam z radnym który chce nam pomóc, powiedział że telewizja czy gazeta to świetny pomysł na pomoc w sprawie. Nie miałabym problemu gdybym miała własnościowe mieszkanie, a tak to musze czekac na zgode na zamiane, i jeszcze sa problemy. Z pewnością napisze do pani Prezydent. Byłam przekonana że zgode na zamiane dostane, nie sądziłam że nie...

poracha na maksa - a ty masz nasikane w glowie i nikt sie tu z ciebie JESZCZE nie smieje!

Gość alilalalailala
poracha to jakieś tępe stworzenie i nie wie co to składak hahahaha że też takie tępoty się jeszcze rodzą