BabkaBożyBelmondo 14 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: no to pojęcz powabnie https://youtu.be/NP8QD-l6MvY?si=SzryDMNH6uJImmSf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 36 Napisano 18 godzin temu 10 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: chwalilas sie malowanym? toz to jelop, w sam raz dla boni Kto sie kim chwalił że byli online? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 392 Napisano 18 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Kto sie kim chwalił że byli online? boni napisała jakoby Elka z malowanym online. co prawda nie posadzalbym jej o taką skuche ale kazdy wie ze malowany sie podlizuje wiec... Edytowano 18 godzin temu przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 14 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Kto sie kim chwalił że byli online? A co cie to plotkaro wsiowa. Masz swojego ojca i się nim zajmij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 14 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: boni napisała jakoby Elka z malowanym online. co prawda nie posadzalbym jej o taką skuche ale kazdy wie ze malowany sie podlizuje wiec... Polecam czytanie ze zrozumieniem. Jeśli tak jak czytasz wychowujesz swoje potomstwo to nie mam pytan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 392 Napisano 18 godzin temu dobra, nudno tutaj. bicie piany przez onanistow obojga płci mnie usypia... dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 14 Napisano 18 godzin temu Ucałuj Grażynkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 36 Napisano 18 godzin temu 24 minuty temu, BabkaBożyBelmondo napisał: Nie będę się z tobą kłócić. Kiedyś cie ostrzegałam na grupie ale nie posłuchałaś. Polak mądry po szkodzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 451 Napisano 18 godzin temu 6 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: boni napisała jakoby Elka z malowanym online. co prawda nie posadzalbym jej o taką skuche ale kazdy wie ze malowany sie podlizuje wiec... Tak. Będę jej lizał 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 451 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożyBelmondo napisał: Ucałuj Grażynkę Jak pozwoli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 14 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Polak mądry po szkodzie. Nir wycieraj se gęby Polakami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 36 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożyBelmondo napisał: Nir wycieraj se gęby Polakami Też fakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 14 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Też fakt. A teraz się nie podlizuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 108 Napisano 17 godzin temu 10 minut temu, Malowany napisał: Tak. Będę jej lizał O kim mówicie? Bo się pogubilam przez 2 tematy niemal identyczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 14 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Srelcia napisał: O kim mówicie? Bo się pogubilam przez 2 tematy niemal identyczne. Elzbieto nie ogarniasz rzeczywistości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 451 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Srelcia napisał: O kim mówicie? Bo się pogubilam przez 2 tematy niemal identyczne. Lizanie o tobie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 108 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożyBelmondo napisał: Elzbieto nie ogarniasz rzeczywistości. Zaraz to ogarnę, niedawno przyszlam i wszystkiego nie czytałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 14 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Srelcia napisał: Zaraz to ogarnę, niedawno przyszlam i wszystkiego nie czytałam. A ile jeszcze usunieto hoho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 108 Napisano 17 godzin temu 5 minut temu, Malowany napisał: Lizanie o tobie hmm, resztę pytań które mi przyszły do głowy lepiej pozostawie dla siebie. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 451 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Srelcia napisał: hmm, resztę pytań które mi przyszły do głowy lepiej pozostawie dla siebie. xD Na później Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 108 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożyBelmondo napisał: A ile jeszcze usunieto hoho Czyli juz nigdy się nie dowiem najciekawszych tajemnic kafe. 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 14 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Srelcia napisał: Czyli juz nigdy się nie dowiem najciekawszych tajemnic kafe. 🥺 Najciekawsze jeszcze przed tobom. Trzeba se dawkować atrakcje coby zasnąć można było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach