Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majki9090

mpja dziewczyna mnie wkurza

Polecane posty

Gość Majki9090

Jestest za bardzo ugrzecznona!! Wiecznie gdzie nie weidzie kogo nie spotka to musi powiedziec dziendobry wychodzi to musi powiedziec dowidzenia... Potrafi to mówić nawet do 20 razy dziennie. Przez co jest taka denerwujaca...Was tez wkurzaja takie laski?

Gość rozumiem cie ee
doskonale nie znosze takich kulturalnych babek Nawet ni espunie na ulicy...bo mówi ze nie wypada.... Nic kobiecości nie maja w sobie takie grzeczniusie

Gość Majki9090
Zrozum, jestem dresiarzem, ja nie bede kurwa dla nikogo grzeczny, nie mowie nikomu "dobry", bo my nie uzywamy takich slow. Strasznie mnie wkurza, chyba walne jej z dynki

Gość XXXstra
Może zamiast w dresie zacznij chodzić w pidżamie. Dzień dobry i do widzenia.

Gość Majki9090
to był podszyw ja tez jestem grzeczny i nieraz mówie dzindobry..ale nie cały czas bo to mnie wkurza

Gość Czesio.
dzień dobry :)

Gość Majki9090
dlaczego nikt mnie nie rozumie??? Gdyby ona jeszcze chociaz dla tych ludzi jakas miła sympatyczna była ale nie!!! Ona tylko rzuca to oficjalne dziendobry i mysli ze to wystarczy...zeby wszyscy mieli o niej jaknajlepsze zdanie

Gość kwa-kwa
dzien dobry :-D

Gość Majki9090
widze ze nie znaide tu zrozumieniazycze wam wiec takich partnerów wtedy zrozumiecie o co mi chodzi

Gość Majki9090
tu nie chodzi o kulture to jej dziendobry tak strasznie brzmi jest takie oficjalne wkurza mnie

Gość kwa-kwa
Majki --> spoko! luz! dlaczego sie denerwujesz? wiesz, mieszkam w Irlandii, tutaj codziennie do prawie kazdego spotkanego czlowieka (nawet nieznajomego) mowi sie: hello! how are you? - czesto nawet kilka razy (oczywiscie nie na ulicy w centrum miasta bo to smieszne by bylo, ale ekspedientka, listonosz, kelnerka itp. zawsze zapyta jak u Ciebie...) na poczatku tez wydawalo mi sie to dziwne, ale teraz wiem, ze to super sprawa! kazdy jest mily i sympatyczny (choc czasem zdarzy sie, ze ta sama osoba za 5 min. obgada twoje wstretne buty :-P :-O ) kiedy odwiedzam Polske to widze roznice, ludzie sa smutni i uprzedzeni do innych... no coz, co kraj to obyczaj zycze wiecej usmiechu, otwartosci i sympatii! :-) do widzenia! ;-)

Gość kasiia92
wolałbys gdyby byla lizyską usmiechała sie przy tym słodko. własnie dobrze robi jest grzeczna kulturalna ale nei przesłodzona

Gość Czesio.
a Czesio muwi dzień dobry i go fszscycy lóbią :) i... i do widzenie terz muwi :)

Gość heheeeeeeeeeeee

Gość guccimimi
no nie rozsmieszaj mnie chłopie... Wolalbys zeby twoja dziewczyna mijała wszystkich bez słowa. Wydaje mi się, że nie wita się sama ze sobą tzn raczej mówi "dzien dobry" w kierunku kogos kogo wlasnie mija, widzi... Kulturalnie wita się z kimś kogo zna. To chyba naturalne?? Bo nie bardzo rozmiem. Opisz jakas sytuacje w ktorej mowi komus "dzien dobry" i napisz jak twoim zdaniem powinna byla sie zachowac wedlug ciebie.. ;/

Gość telimena z borkowic
ja cie rozumie, nie mowie nikomu dzien dobry mam wszystkich daleko w d... tez mnie tacy "kulturalni " wkurzaja grrrr

Gość Zocha od włocha
dobry ten podszyw z tym walnienciem z dynki niezle sie usmialam dzieki :)

Gość guccimimi
te telimena, a ty skąd?? mówi się: JA ROZUMIEM

Gość kwa-kwa
no napisala przeciez, ze z borkowic ;-)

Gość telimena z borkowic
ze wsi a niby skąd ?

Gość iwikiwi...
to ją rzuć, mam nadzieję że Ci powie grzecznie na koniec: DZIĘKUJĘ... nareszcie